1. PUBG op Xbox One krijgt veel te lange naam in Australië

PUBG op Xbox One krijgt veel te lange naam in Australië

PlayerUnknown's Battlegrounds, ook wel bekend onder de handige afkorting PUBG, heeft een MA15+-keuring gekregen in Australië, de op een na hoogste classificatie voor een game. Tevens lijkt de game een langere titel te krijgen op de console van Microsoft.

Volgens de pagina van de Australische overheid krijgt de immens populaire Battle Royale-game die titel PlayerUnknown's Battlegrounds: The Ultimate Life & Death Fight. Deze extra toevoeging aan de titel is in de huidige Steam-versie ook aanwezig bij onder andere laadschermen, maar is niet de officiële titel op de winkelpagina. Vermoedelijk is deze naam gekozen om de term vast te leggen en op de hoes te kunnen zetten.

De pagina geeft helaas geen indicatie van de specifieke releasedatum voor de Xbox One-versie van de online shooter, die nog voor het eind van het jaar moet verschijnen. Of de aankomende Desert-map inbegrepen zit bij deze release is ook nog onduidelijk.

Microsoft heeft aangegeven PUBG zo lang mogelijk als console-exclusive te willen houden. Bronnen van Bloomberg melden dat Microsoft een deal probeert te maken om een PS4-versie uit te stellen tot in ieder geval na medio 2018.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

 • Ook al heb ik een game-pc en een xone dit vind ik heel erg klote voor de ps4-gamers.

 • Wat is de meerwaarde voor jou van het hebben van een game-pc en een Xbox One? Indies en VR is het enige wat ik me kan bedenken :p Oprechte vraag, ik ben van plan een Xbox One X te halen maar ik heb niet echt een goede game pc, dus ik ga daarop voortaan 'pc games' spelen.

 • Hoezo klote voor ps4 hun hebben weer andere timed exclusieve games zo gaat dat tegenwoordig

 • ach dit gaat heus wel naar de ps4 komen. http://www.express.co.uk/entertainmen…

 • Als je een Xbox one X gaat halen kun je daar toch voortaan de multiplatform games (wat 90% van alle games zijn) op spelen? De combinatie van PC en XONE weet ik ook niet. Misschien dat PindaNL gebruik maakt van het play anywhere principe van Microsoft? Een andere reden kan ik zo goed ook niet bedenken haha.

 • Hozo niet? Iets zoals online-connectiviteit met vrienden?

 • @jaircijntje Ik speel liever op een game-pc omdat dit voor mij de game ervaring verbeterd. Ik heb ook XOne en game-pc. Weinig input-lag, 144hz gamen, fijner mikken met muis(voor mij dan) en je kan de hardware upgraden. Enige nadeel is dat niet iedereen een game-pc heeft. Daarin is een console toch veel beter. Dus het heeft te maken met je voorkeuren.

 • Waarom? Vraag is: waarom niet?  Als je het geld hebt en je wil het dan hoef je dat niet te verantwoorden. Zelf heb ik een Ps4, Xbox 1 en een game PC (Pc heb ik ook nodig voor mijn 3D aplicaties om te werken). En ja…. dat bevalt uitstekend zo.

 • Precies.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren