1. Map in Call of Duty: WW2 laat Londen zien in oorlogsthema

Map in Call of Duty: WW2 laat Londen zien in oorlogsthema

Ontwikkelaar Sledgehammer heeft een Londen-map bekendgemaakt voor Call of Duty: WW2.

Deze map representeert de stad zoals deze er ongeveer uitzag tussen 1940 en 1941, een periode waarin Londen gebombardeerd werd door de Duitsers met ongeveer 30.000 brandstichtende bommen.

Het ondergrondse stelsel van de Engelse hoofdstad werd toen gebruikt als schuilplek voor alle luchtaanvallen. De map bevat dan ook veel afgebrande huizen, gebouwen en scheuren in de weg met typische Londense bussen. Ook is in een vrijgegeven screenshot een café te zien, dat tevens als schuilkelder dient in de game.

Daarnaast zien we een afbeelding van ondergrondse tunnels en een speler die een ouderwetse voetbal vasthoudt. Michael Condrey heeft verteld dat het hier gaat om Gridiron, een aangepaste versie van Uplink, een bekende multiplayer-modus in Call of Duty.

In Infinity Warfare is het doel om een satelliet drone naar het Uplink-station van de tegenstander te brengen. Een punt wordt toegekend wanneer de drone gegooid wordt en twee als de spelers het station binnenkomt met de drone in handen. In Call of Duty: WW2 werkt dit hetzelfde, maar dan met een oude voetbal in plaats van een drone.

Eerder vandaag werd informatie bekend via de code van de bèta van de game. Dataminers kwamen erachter dat er wel drie soorten valuta aanwezig zijn in Call of Duty: WW2 naast CoD Points.

Het spel verschijnt op 3 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Hmm niet echt een realistische setting, de duitsers zijn daar niet aan land geweest….juist een geloofwaardige setting vind ik erg belangrijk voor een WO2 game…niet de game modus zelf..

  • ze moeten het toch weer gaan verpesten…… :S

  • Hadden ze toch al gedaan? Donkere vrouwen speelbaar maken in multiplayer. Het kan niet nog inaccurater dachten wij en toen kwamen ze met dit.

  • Policor COD

  • 2017, het jaar van de teleurstellingen en de vaseline-texturen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren