1. Datum opnames Detective Pikachu-film bekend

Datum opnames Detective Pikachu-film bekend

Legendary Entertainment start in januari 2018 met de opnames van de live action-film gebaseerd op Detective Pikachu.

Volgens Omega Underground starten in 2018 de opnames in Londen voor de Pokémon-film. De film draait niet om hoofdpersonage Ash Ketchum, maar om Pikachu als rechercheur en is gebaseerd op de Japanse game Detective Pikachu. In de game moeten Pikachu en Tim Goodman verschillende mysteries oplossen. Pikachu draagt een pet waarmee hij met mensen kan communiceren.

De regie van de film zal in handen zijn van Rob Letterman (Goosebumps), en het script zal worden geschreven door Nicole Perlman (Captain Marvel) en Alex Hirsch (Galaxy Falls).Vorig jaar kreeg Legendary Entertainment de rechten om een live action Detective Pikachu-film maken te ontwikkelen. Een releasedatum voor de film is nog niet bekendgemaakt.

Pokémon-fans wilden graag dat Danny DeVito de Engelse stem ging doen voor de Detective Pikachu-game. Toen hem in april 2016 werd gevraagd of hij dit wilde doen antwoordde hij "Nee. Wat de F is Pokémon?"

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

  • het is gravity falls, niet galaxy falls :p

  • Ik laat me echt graag verrassen maar ik ben een beetje bang voor het dieptepunt in de geschiedenis van Pokemon…

  • Jup :(

  • Dat denk ik (helaas) ook…

  • Ik vond die korte animatiefilmpjes die zich voor de "grote films" (Pokémon 1,2 en 3) afspeelde altijd wel leuk (nostalgie). Ik zie liever dat soort filmpjes dan dit toekomstig misbaksel :P.  • Blijf het een vreemde keuze vinden, van alle pokemon ideeën die ze kunnen kiezen gaan ze voor detective pikachu… Nouja wie weet word het leuk.

  • Alleen het idee vind ik al krankzinnig. Maar als Pokemon fan ben ik bereid het een kans te geven.

  • Bijzonder idee weer dit…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren