1. Man aangehouden voor diefstal van Call of Duty: WW2 uit fabriek

Man aangehouden voor diefstal van Call of Duty: WW2 uit fabriek

Een man uit de Verenigde Staten is aangehouden vanwege verdenking van diefstal en verkoop van Call of Duty: WW2 uit een nabijgelegen Sony-fabriek.

De man uit Terre Haute, Indiana, wordt ervan beschuldigd dat hij de game heeft gestolen en overtreding tegen IP heeft begaan. Dit is naar aanleiding van het feit dat hij betrapt is tijdens het verkopen van Call of Duty: WW2 voor PlayStation 4. Deze games waren een maand geleden uit een Sony-fabriek in dezelfde stad gestolen, inclusief een aantal exemplaren van Madden 18.

De desbetreffende persoon, genaamd Dshaye Towles, zou de PlayStation 4-versie van de game voor slechts 45 dollar, omgerekend 38 euro, hebben geprobeerd te verkopen op eBay. Zowel Sony als lokale autoriteiten hebben niet kunnen vaststellen hoe Towles de games heeft kunnen bemachtigen. Ook is de man niet werkzaam geweest bij de DADC-faciliteit.

Call of Duty: WW2 komt pas uit op 3 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • Wat een dombo… Doe het dan op een slimmere manier op een tijdelijke plek *facetoface* en niet op internet.

 • En vraag er dan serieus geld voor wat de moeite een beetje rechtvaardigd, al betwijfel ik of iemand dat voor deze game over gaat hebben.

 • Man o man, ik hoop dat de verkoop cijfers van deze game not slechter zullen zijn dan future warfare.. Check eens wat Activision gaat doen https://youtu.be/-LA6mi2v7ec  In het kort : ze gaan mensen die geen micro transactions nemen bewust dankzij software plaatsen tegen mensen die wel micro transaction gekocht hebben in de hoop dat deze mensen getriggered worden om ook micro transactions te kopen..  Dit is een heel nieuw niveau van mensen naaien.

 • Correct.  Voor een duidelijk artikel in tekst: http://frontpage.fok.nl/nieuws/778814…  Behoorlijk kwalijk, maar alles behalve wonderlijk. Ook de gare tering games van dit *************bedrijf kunnen mij m'n testikelen likken.

 • Dit vind ik echt niet normaal zeg.

 • Aurora :Ik ga even jouw link bekijken. Ik ben benieuwd.
  Blue : Ja toch, dit is gewoon de overtreffende stap van loot boxes in single player games.

 • Pff ze gaan door met deze praktijken zodat de nieuwe generatie niks anders gewend is en het een standaard wordt. vieze praktijken

 • Bedankt voor de link Aurora, maakt het wel duidelijk zo.  Waarom heeft IG hier nog niks over geplaatst? Ik vind dat dit soort praktijken ook door gamesites bestraft moet worden. Als dit daadwerkelijk wordt geïmplementeerd in Call Of Duty dan proberen ze letterlijk kinderen aan te zetten tot micro transacties. Ik vind dat hier vanuit de overheden wel bescherming tegen geboden mag worden. Want als dit gebruikt wordt, weet je dat jongeren hier honderden euro's aan uit gaan geven.  Ik weet wel, als dit in veel games wordt geïmplementeerd, dan kap ik direct met online multiplayer games. Mijn geld krijgen ze dan niet meer.

 • Beetje gamer heeft hier lak aan, door veel te spelen wordt je vanzelf goed, ik schrik er niet van, laat maar komen!

 • What a Legend!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren