PS4 Pro- en Xbox One X-versie van Assassin's Creed Origins vergeleken

Nieuws | -

De grafische weergaven van Assassin's Creed Origins voor PlayStation 4 Pro en Xbox One X zijn met elkaar vergeleken in een YouTube-video van Candyland.

Op zowel de PlayStation 4 Pro als Xbox One X draait de game in 4K en bevatten beide versies van de game alle patches die tot nu toe zijn uitgebracht.

Volgens de Xbox One X Enhanced Games-lijst van Microsoft is de patch van Assassin's Creed Origins live en is dus niet alleen de resolutie verbeterd, maar ook de foilage details, waardoor vegetatie er bijvoorbeeld realistischer levendiger uit komt te zien. Daarnaast is de draw distance van de Xbox One X-versie aangepast, waardoor meer detail te zien is in details en schaduwwerking in de achtergrond. Dit verschil in detail vergeleken met de PlayStation 4 Pro-versie is in de video goed te zien.

De Xbox One X is vandaag uitgebracht. In de vergelijkingsvideo is de pc-versie van de game niet meegenomen. Hieronder is de video te bekijken met meer vergelijkingsmateriaal tussen weergaven op de PlayStation 4 Pro en Xbox One X.


Op YouTube-kanaal ElAnalistaDeBits zijn vergelijkingsvideo's geplaatst waarin de resoluties van Assassin's Creed en Gears of War 3 vergeleken worden op Xbox 360, Xbox One en Xbox One X. Assassin's Creed kwam in 2007 uit voor Xbox 360, die het spel weergaf in 720p. Gears of War 3 uit 2011 had native 720p en upscaled 1080p. Vandaag is Xbox One X uitgebracht, die de resolutie van de twee games opschroeft naar upscaled 4K. In de onderstaande video's zijn de verschillen te zien tussen de drie verschillende weergaven op Xbox 360, Xbox One en Xbox One X.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.