1. Nvidia komt met Star Wars-varianten van Titan Xp-videokaart

Nvidia komt met Star Wars-varianten van Titan Xp-videokaart

Deze maand komt Star Wars Battlefront 2 uit en Nvidia viert dit met twee nieuwe Star Wars-gerelateerde Titan Xp-videokaarten, de ‘Jedi Order'- en de 'Galactic Empire'-kaart.

Met de twee nieuwe Star Wars-videokaarten is er door de kleuren de keuze tussen het groen van de Light Side en het rood van de Dark Side.

De Jedi Order-kaart heeft een door oorlog versleten uitstraling en staat met zijn groene ledverlichting voor de Light Side. Terwijl het Galactic Empire-model met zijn strakkere lijnen en rode ledverlichting de georganiseerde structuur van de Galactic Empire moet uitbeelden.

De kaarten zijn voorzien van 3840 CUDA-cores die op 1,6 GHz draaien en 12 GB GDDR5X-geheugen tot hun beschikking hebben. Tevens is de backplate van de cpu voorzien van een Star Wars-logo.

Nvidia lanceert de videokaarten op 17 november, dezelfde dag dat Star Wars Battlefront 2 uit wordt gebracht voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

  • Ze zien er tof uit. Maar als ik niet geweten had dat het design op Star Wars geïnspireerd is, dan had ik het waarschijnlijk ook niet geraden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren