1. Nieuwe Nier-game zit in voorbereidende fase

Nieuwe Nier-game zit in voorbereidende fase

Er komt mogelijk een nieuwe Nier-game, want de ontwikkelaar is voorbereidingen aan het treffen.

Dat meldt de producent van de franchise, Yosuke Saito, aan Dengeki PlayStation, via Gematsu. "We bereiden de setting voor, wat je kunt afleiden uit het feit dat we een scenarioplanner zoeken. Ik hoop dat je er naar uit kijkt."

Daarbij kon hij niet zeggen over de regisseur van het eerder dit jaar verschenen Nier: Automata, Yoko Taro, weer helpt met de ontwikkeling. "Hij is... ik hoop van wel (lacht). Yoko zegt alles te doen zolang er geld in zit, maar er is niemand die zich zo weinig laat leiden door geld als hij. Hij wil alleen doen wat hij zelf wil doen."

Meer nieuws over een nieuwe Nier-game is nog niet bekend. Nier: Automata verscheen eerder dit jaar voor pc en PlayStation 4 en is inmiddels meer dan twee miljoen keer verkocht. De game is ontwikkeld door PlatinumGames, de studio die ook titels als Bayonetta ontwikkelde.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Mmmmmmmmmmmmmmmm oke oke! Nooit verwacht dat NieR nog een franchise zou worden :p Goed nieuws though.

  • Was te verwachten, wat een meesterlijke game!
    Is ook één van me weinige games die ik nooit zal verkopen!

  • Ah zo fijn dit. Wat een geweldige start van de dag!

  • Dit wordt echt een instabuy! Ben de game gaan spelen door met name de passie waarmee de wall jumpers in hun podcast het erover hadden, sowieso GOTY voor mij, hoe vet andere games ook zijn (odyssee bijvoorbeeld).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren