1. Luister naar gamemuziek in een klassiek jasje tijdens drie concerten

Luister naar gamemuziek in een klassiek jasje tijdens drie concerten

Ben jij een liefhebber van gamemuziek uit onder andere Horizon Zero Dawn en The Witcher? Binnenkort kun je een reeks concerten bijwonen waar een orkest meer dan tien stukken uit verschillende games speelt.

In totaal zijn er drie concerten, die allen worden opgevoerd door het Noord Nederlands Orkest . Op woensdag 20 december begint de reeks in Groningen, gevolgd door een concert in Leeuwarden een dag later en een afsluitend concert in Utrecht op 22 december.

Tijdens de optredens wordt muziek gespeeld uit onder andere Destiny, Everybody's Gone to the Rapture, Assassin's Creed: Syndicate en Horizon Zero Dawn. Julie Elven, die de zang verzorgde in de muziek van Horizon Zero Dawn, is ook aanwezig tijdens deze concerten. De presentatie wordt gedaan door Nederlandse gamemaker Rami Ismail.

Luister hieronder alvast naar een voorproefje van het programma via Spotify. Meer info over de concerten en kaartverkoop is te vinden op de website van het NNO.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren