1. Rockstar brengt trailer uit voor Switch-versie van L.A. Noire

Rockstar brengt trailer uit voor Switch-versie van L.A. Noire

De Nintendo Switch-versie van L.A. Noire heeft een kersverse trailer ontvangen.

De Switch-versie van L.A. Noire bevat de originele game en alle dlc met een aantal toevoegingen als een Joy-Con-modus die gebruik maakt van de gyroscoop, HD Rumble en besturing met bewegingen toevoegt. Hiernaast zijn nieuwe wijde camerahoeken en controls voor het touchscreen beschikbaar.

Vorige week werd duidelijk dat de digitale versie van L.A. Noire voor Switch een bestandsgrootte heeft van 29GB en niet past op het interne geheugen van de Nintendo-console. Voor de fysieke versie van de misdaadgame is nog een extra download van 14GB vereist.

Op 14 november verschijnt L.A. Noire voor Nintendo Switch, maar ook voor PlayStation 4 en Xbox One. Een vr-versie met een aantal missies aangepast voor virtual reality wordt in december uitgebracht voor HTC Vive.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

  • Next: GTA V :D

  • zal nice zijn :)

  • gewoon hun een mailtje sturen met we willen gtav voor de switch

  • Misschien dat ik hem ga halen, op PS4.

  • Tot dat zo'n game eindelijk op een Nintendo systeem verkrijgbaar, maar wel jammer dat er zoveel hobbels zijn. Tientje duurder dan de andere versies terwijl ie technisch minder is. Digitaal zo groot dat je verplicht wordt om een geheugenkaartje te kopen en als je de fysieke versie koopt is alsnog de helft van het interne geheugen vol met deze game.    Naast dat tientje extra vanwege de cartridge mag je dankzij het beperkte interne geheugen van de Switch omgerekend ook nog een euro of 8 aan externe opslagruimte uitgeven. Je moet wel heel verliefd op je Switch zijn als voor die versie gaat als je ook een PS4 aan je TV hebt hangen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren