1. Teaser website voor nieuwe Valkyria Chronicles-game gelanceerd

Teaser website voor nieuwe Valkyria Chronicles-game gelanceerd

Sega werkt hoogstwaarschijnlijk aan een nieuwe Valkyria Chronicles-game. Dat blijkt uit een nieuwe teaser website die de uitgever heeft gelanceerd.

Hierop wordt een "nieuw Valkyria-project' genoemd dat op 20 november onthuld moet worden. De website is op moment van schrijven tijdelijk offline. Er zijn verder nog geen details bekend over de game zelf, al speuren fans de website wel af. Zo is op de achtergrond van de website, waarvan hieronder een screenshot is te zien, een ijzig landschap te zien. Ook opvallend is dat de website in meerdere talen, waaronder Engels, te bezoeken is, wat op een wereldwijde onthulling duidt.

De Valkyria Chronicles-serie startte in 2008 op PlayStation 3 en wist al snel veel fans voor zich te winnen. In 2010 en '11 verschenen er twee vervolgen op de PSP. De eerste game kreeg ook een remaster op pc en PlayStation 4 en onlangs verscheen de spin-off Valkyria Revolution, die opvallend genoeg een compleet nieuw genre en spelwereld pakte.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik vrees een mobile game…

  • ik hoop voor de nintendo switch maar zal wel ps4 worden

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren