1. Ark: Survival Evolved-vervolg binnen 2 jaar is een mogelijkheid

Ark: Survival Evolved-vervolg binnen 2 jaar is een mogelijkheid

Er zou binnen een paar jaar wel eens een vervolg op Ark: Survival Evolved uit kunnen komen, aldus mede-creative director Jesse Rapczak.

Hoewel Ark nog maar net uit Early Access is en deze maand een uitbreiding genaamd Aberration op pc, Xbox One en PS4 lanceert, denkt Rapczak dat een vervolg binnen een paar jaar nodig is. "Ik denk dat we over een jaar of twee een vervolg op Ark moeten hebben. We denken er zeker over na wanneer het de juiste tijd is hiervoor."

Rapczak maakt duidelijk dat de studio op dit moment nog niet aan een vervolg werkt. Volgens hem is het origineel echter succesvol genoeg om aan een vervolg te denken. De studio heeft "nog een aantal goede ideeën" die in het origineel verwerkt moeten worden voordat een mogelijk vervolg gemaakt kan worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Miss eerst deze beetje polisen en fixen :P game kan nog behoorlijk veel verbeteren :P

  • Agreed! Echt een game die beter nog in EA kon zitten.

  • Denk dat het framework van Ark gewoon niet goed genoeg is om nog op te poetsen. De game heeft potentie maar is slecht geoptimaliseerd en ze blijven er maar shit bijplakken zonder de rest is eerst goed werkend te maken.

  • Ja :/ En dat vind ik zo jammer aangezien het een EA spel is. Een van de eerste grote klappers die van steam EA games die uit beta is gekomen. EA moet er juist voor zorgen dat in tegenstelling tot een conventionele AAA game je heel veel testers hebt die praktisch het hele spel binnenstebuiten kunnen keren. Daardoor kan je game veel beter zijn live dan een AAA game die achter de schermen wordt geproduceerd. Als je dan daarna niet luistert naar je community en hele grote bugs jaren laat zitten en er gewoon live mee durft te gaan…    Gelukkig heeft Star Citizen Chris Roberts aan het stuur staan. Niet dat het niet fout kan gaan, maar die man weet iig hoe je goeie games moet maken.

  • Kunnen we een andere afkorting zoeken voor early acces, ik was namelijk in de war met electronic arts :)

  • Lol SC duurt ook beetje mega lang voor die ooit eens uitomt of dat ze dingen erin doen.

  • Over een jaar alvast in Early Access dan maar?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren