1. Ontsnap aan de dood met Xenoblade Chronicles 2 - Commercial

Ontsnap aan de dood met Xenoblade Chronicles 2 - Commercial

Soms wordt je zo opgezogen door een Switch-game dat je niet echt door hebt wat er in je omgeving gebeurt. Dat is er ook aan de hand in onderstaande commercial van Xenoblade Chronicles 2. Er worden verder diverse gameplaybeelden getoond van de aankomende rpg.

Xenoblade Chronicles 2 komt exclusief naar Switch en is wereldwijd vanaf 1 december verkrijgbaar. De game is ontwikkeld door Monolith Soft, dat ook verantwoordelijk was voor Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles X, en Nintendo hielp bij de ontwikkeling van de spelwereld van Zelda: Breath of the Wild.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Epic! Nog even wachten op de volgende salarisstrook - en dan een Switch bestellen, dankzij deze game als doorslaggever. 8)

  • Ik wacht op een goede black friday actie.
    Maar je bent gelijk vrij veel ekkies kwijt: Zelda, Mario kart, Mario Odessey + wat accesoires.    Wat had jij in gedachte wat je binnen een week na aanschaf erbij koopt?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren