1. Overwatch krijgt 4K-update voor Xbox One X

Overwatch krijgt 4K-update voor Xbox One X

Blizzard Entertainment heeft aangekondigd dat Overwatch 4K-ondersteuning krijgt op Xbox One X.

In een interview met Windows Central laat Blizzard weten wat voor plannen de ontwikkelaar heeft voor de first-person shooter.

“Het Overwatch-team is erg enthousiast over de mogelijkheden die de Xbox One X brengt. Het team is op het moment aan het onderzoeken hoe de game-ervaring verbeterd kan worden door het gebruik van de ongelooflijke hardware van de console. En er wordt gewerkt aan de 4K-resolutie van de game op Xbox One X. Het is erg belangrijk voor het team om ervoor te zorgen dat de gebruikersinterface er natuurlijk uitziet op een groot scherm. We zullen meer details over onze plannen voor 4K-ondersteuning op Xbox One X later delen.”
Andere games die al een update voor Xbox One X hebben zijn onder andere Call of Duty: WW2 en Assassin’s Creed: Origins.

Andere games die al een update voor Xbox One X hebben zijn onder andere Call of Duty: WW2 en Assassin’s Creed: Origins. Recent maakte Bungie bekend dat het werkt aan een Xbox One X-update voor Destiny 2.

Overwatch kwam eerder al uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

 • Draait ook op 4K 60 FPS op mijn oude PC, het is niet zo een super intensieve game.

 • Wat is bij jou een oude pc?

 • 2-4 jaar oud? Vroeger verving ik om de 2-3 jaar me videokaart tegenwoordig doek er toch wel 3-5 mee.

 • Mijn PC is een jaar of 3.

 • Dus, 4K/60FPS op de Xbox one X. een ding is zeker, beste console versie is hier.

 • Is de Xbox one X niet altijd de beste console versie?

 • Wacht nog even tot de patch er is. De ps4 pro patch was….. UI 4k only…

 • Het zal nooit vanzelfsprekend zijn dat de One X met alle games de beste versie zou zijn.  Vraag me af waarom de PS4 Pro versie allen UI native 4K was? Wat heb je daar nou aan?

 • Ga er niet vanuit dat er qua framerate veel verbeterd. In multiplayer shooters wil je je spelers niet opdelen en 60 vs 60 30 frames kan net een voordeel opleveren, dat wil je ook niet. Ik neem aan dat ze daarom het op een locked 30fps houden.

 • Jij als gamer niets, blizzard komt echter positief in beeld omdat ze hun game 'tweaken' en zo lijkt het voor de PS4Pro dat er ook wat toegevoegd is.  Qua console versies zal de xbox one X versie vrijwel altijd 'de beste' zijn echter zijn de verschillen tot nu toe voor mij geen aanfscaf van een nieuwe console waard.

 • Beste versie of niet. Hoe zit het met de player count op Xbox. Op ps4 is overwatch nog behoorlijk populair naar mijn weet.  Heb inmiddels geen Xone (vhs versie) meer. Maar destijds speelde ik battlefield 4 en daar waren de spelersaantallen af en toe behoorlijk laag t.o.v. ps4.

 • Op de One is de matchmaking van overwatch dramatisch. Voor je begint kom je eerst in de Skirmish terecht zodat ie spelers kan vinden. Drama! Op de PS4 begint het meteen, veel beter.

 • Daar ging deze discussie echter niet over.. ik weet niets over de spelersaantallen maar natuurlijk is het beter om in dat geval voor de PS4 versie te kiezen… echter kunnen we dan stellen dat de PC versie op elk mogelijk vlak beter is.

 • behalve de playerbase dan… die is veruit het meest arrogant van alle platformen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren