1. Bethesda kondigt releasedata aan voor Wolfenstein 2-dlc

Bethesda kondigt releasedata aan voor Wolfenstein 2-dlc

Bethesda heeft de releasedata onthuld voor de drie delen van de Freedom Chronicles-dlc voor Wolfenstein 2: The New Colossus.

De Freedom Chronicles-dlc werd in juli aangekondigd en bevat verhalen over drie helden die op verschillende wijze de strijd aangaan tegen de nazi's. Op 14 december verschijnt 'The Adventures of Gunslinger Joe', waarin de voormalige quarterback Joseph Stallion wordt uitgelicht. Volgens de beschrijving van Bethesda strijdt hij tegen de nazi's vanaf de ruïnes van Chicago tot het uitgestrekte heelal.

Op 30 januari 2018 verschijnt 'The Diaries of Agent Silent Death'. Deze dlc draait om de infiltratie van ex-OSS agent Jessica Valiant in de Californische bunkers van de nazi's. In maart 2018 komt de laatste dlc uit genaamd 'The Amazing Deeds of Captain Wilkins'. Hierin reist oorlogsveteraan Wilkins af naar Alaska om daar de Black Sun-operatie uit te schakelen.

Volgens Bethesda kost het in totaal meer dan negen uur om alle dlc-content uit te spelen. Eigenaars van Wolfenstein 2: The New Colossus kunnen de season pass aanschaffen voor 25 euro. Hierbij inbegrepen zit ook het reeds uitgebrachte 'Episode Zero', waarin de drie personages worden geïntroduceerd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren