1. Spelers kunnen elkaar weer zien in Headquarters van CoD: WW2

Spelers kunnen elkaar weer zien in Headquarters van CoD: WW2

Het heeft even geduurd, maar spelers kunnen elkaar weer tegenkomen in Headquarters, de sociale ruimte van Call of Duty: WW2.

Het is de bedoeling dat spelers in Headquarters andere spelers kunnen zien, maar de afgelopen weken was dit uitgeschakeld. Om de game stabieler te krijgen konden spelers alleen zichzelf en party-leden zien.

Nu kunnen er tot en met 48 spelers in een Headquarters zitten en die spelers elkaar ook zien, zo meldt CharlieIntel. Verder is het mogelijk om allerlei zaken te regelen op deze map, waaronder het customizen van het personage van de speler en natuurlijk het openen van supply drops.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ik vind dit eigenlijk veel beter zo alleen met je eigen groep in headquarters.

 • Er is al meerdere malen een daily order geweest dat je andere players moet commenden dus ze zullen wel moeten dat we elkaar weer zien in de headquarters…

 • De Supply Drop DLC only weapons zijn alweer in de code ontdekt. Ik bedoel dus niet de cosmetic variants, maar compleet nieuwe DLC weapons in Supply Drops. WWII is dan officieel weer Gamble To Win.  Zoals ik al meerdere malen heb gezegd; ze doen weer precies hetzelfde. Eerst cosmetic only roepen en dan vervolgens nieuwe wapens achter een goksysteem hangen. Gelukkig heb ik de game niet gekocht…  Even voor de duidelijkheid. WWII is net zo erg als SWBFII straks. Hoewel SWBFII alle wapens achter dit systeem heeft gehangen en het bij WWII om DLC wapens gaat.  Het zou een teken van ultieme arrogantie zijn als ze dit nog doorzetten.

 • ''Zoals ik al meerdere malen heb gezegd; ze doen weer precies hetzelfde''  ''Het zou een teken van ultieme arrogantie zijn als ze dit nog doorzetten.''  Wat is het nou chef?

 • Mogelijk zijn het alleen melee weapons.

 • @Robsekeee
  Allebei. Ik Spreek mezelf niet tegen. De wapens zitten al in de code en het plan was/is dus om gewoon Supply Drop DLC weapons te gaan uitbrengen in WWII. Dit terwijl ze promoten dat de Supply Drops cosmetic only zijn, deze vorm van misleiding hebben ze eerder ook al toegepast.  Zoals ik dus al meerdere malen heb gezegd; ze doen ze weer precies hetzelfde als met eerdere CoD's. Alleen nu het Battlefront II loot box fiasco zo groot is geworden, zou het behoorlijk arrogant zijn om het initiële plan toch door te zetten.  Dat jij de game nou gekocht hebt en Gamble To Win niet zo een probleem vindt, daar kan ik niets aan doen.  @Andre
  Het gaat gewoon om ranged weapons.

 • Laat Robskeee toch genieten van deze game. Zolang hij geen geld verspilt aan microtransacties en lootboxes doet hij niet mee aan deze wanpraktijken. Ik heb Overwatch en vertik het om te gokken en ik zal het nooit verdedigen met de woorden: “Het is maar cosmetisch mijnheer”. Ik distantieer me genoeg door die dingen niet te kopen, vind ik.  Wat maakt het uit dat er mensen zijn die Call of Duty WWII, Star Wars Battlefront II of Overwatch spelen. Zolang ze niet gaan gokken of microtransacties betalen zoals een sharkcard in GTA V zie ik geen probleem.

 • Dat moet hij zelf weten. Hij reageert echter op mijn bericht alsof ik mezelf zou tegen spreken. De mensen die Call of Duty WWII hebben gekocht zijn gewoon misleid en kunnen er weinig aan doen. De mensen die Star Wars Battlefront II kopen keuren direct het systeem goed, zonder ook maar 1 cent uit te geven.  Mensen na de introductie van Supply Drop weapons nog WWII kopen, keuren ook direct het systeem goed.  Cosmetic loot boxes beïnvloeden de gameplay niet. Dat is dus totaal anders, maar nog steeds gokken in mij ogen. Dat moet gereguleerd worden.

 • Het enige doeleinde van deze functie is spelers een reden geven om er voor anderen zo cool mogelijk uit te zien, en daarmee de speler meer geld te laten spenderen aan microtransacties in ruil voor nieuwe skins en kleurtjes.  Walgelijke streken in een walgelijke game van een walgelijk bedrijf.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren