1. Maker Five Nights at Freddy's lanceert griezelige tycoongame

Maker Five Nights at Freddy's lanceert griezelige tycoongame

Scott Cawthron, de ontwikkelaar van de horrorserie Five Nights at Freddy's, heeft een nieuw deel in de reeks uitgegeven genaamd Freddy Fazbear's Pizzeria Simulator.

De game lijkt in eerste instantie een tycoongame waarin spelers een eigen pizzazaak runnen. Aan het begin van de game ontwerpen spelers hun eigen zaak en pizza's.

Daarna gebeuren er echter steeds vreemdere dingen en zijn er diverse schrikmomenten, wat weer in lijn is met de rest van de Five Nights at Freddy's-games.

Freddy Fazbear's Pizzeria Simulator is geheel gratis te downloaden via Steam. Hieronder is een Let's Play te zien van de game, al haalt het bekijken van deze video wel het verrassingselement weg.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Lekker aan het uitmelken

  • Het is gratis…

  • En als je hier van houd dan speel je ze allemaal graag

  • Markiplier.. das echt een Youtuber die ik niet trek. Prima radio-stem, maar mijn god wat een cringy over-acterende lawaai pappegaai. Waarom doen zoveel Youtubers dit op deze manier. Ga de Dark Souls let's plays van Oney kijken, die snapt t in ieder geval = rust, humor en insight.    Deze game lijkt me ruk. Wel knap hoe de maker zijn franchice weet te vernieuwen.

  • Gekke bekken trekken en geen volzin kunnen maken, top youtuber..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren