1. Zo ziet de Bloodborne-comic er uit

Zo ziet de Bloodborne-comic er uit

Er komen een aantal Bloodborne-comics uit bij Titan Comics, zoals eerder al werd aangekondigd, en er zijn nu enkele pagina's van het eerste nummer te zien.

De comicreeks heet Bloodborne: The Death of Sleep en wordt gemaakt door auteur en Bloodborne-fan Ales Kot. Hij werkte eerder aan comics als Secret Avengers en Wolf. De tekeningen worden gemaakt door Piotr Kowalski.

Dit is de beschrijving van de comic: "Een naamloze Hunter wordt wakker in een eeuwenoude stad waar angstaanjagende beesten in de schaduwen lopen en de straten vollopen met het bloed van de verdoemden." Het eerste nummer moet in februari verschijnen. Bekijk hieronder twee pagina's van de comic en vier alternatieve covers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Nice! Hoop dat het de grimmige sfeer goed weet te behouden :)

  • Ik vind het eerlijk gezegd niet zo mooi getekend.. heel erg plat! vergelijk het ns met die coverart van de game die is echt stukken beter.    Ook de ogen zien er een beetje "dommig" uit.

  • Doet me erg denken aan de Castlevania Netflix serie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren