1. Metro: Exodus wordt deze week op The Game Awards getoond

Metro: Exodus wordt deze week op The Game Awards getoond

Op The Game Awards krijgen we eindelijk nieuwe beelden te zien van de aankomende shooter Metro: Exodus.

Dat meldde producent Geoff Keighley. Metro: Exodus is een van de titels die wordt getoond op het evemenent, dat in de nacht van aanstaande donderdag op vrijdag wordt uitgezonden. Het is daarbij niet bekend of het om een volledig nieuwe trailer of gameplaybeelden gaat.

Metro: Exodus speelt zich na de gebeurtenissen in Metro 2033 en Metro: Last Light af en werd afgelopen E3 onthuld. De games zijn gebaseerd op de boeken van Dmitry Glukhovsky. De beelden op E3, die hieronder nog eens zijn te zien, lieten een onuitwisbare indruk achter bij veel kijkers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Mooi! Assassin's Creed Origins uitspelen nog en dan opnieuw de eerste 2 games proberen door te komen (had een bug dat ik niet verder kon in deel 1…). Hoop dat m'n pc dit gaat draaien.

  • Last light vond ik een van de vetste games van de vorige generatie, laat maar komen dit!

  • Oh ja, die game komt er ook nog aan. En wat ziet hij er GEIL uit. GEIL.

  • Nice! Ben fan van de serie en ook deze ziet er weer heel gaaf uit. Ben benieuwd.

  • Ik heb het idee dat Metro Exodus ook meer openwereld word. Ik ben er in ieder geval klaar voor en hopelijk mijn PC ook.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren