1. Marvel vs. Capcom Infinite dit weekend gratis te spelen op PS4

Marvel vs. Capcom Infinite dit weekend gratis te spelen op PS4

Sony maakte via de PlayStation Blog bekend dat er een ’Free Versus Mode Demo Weekend’ beschikbaar komt in Marvel vs. Capcom Infinite. PlayStation 4 Plus-leden krijgen aankomend weekend de kans om de vechtgame gratis uit te proberen.

Tijdens het demo-weekend kunnen spelers het met dertig verschillende Marvel en Capcom-personages in de Training Mode en Online Casual Match opnemen tegen anderen die het spel uitproberen, maar ook tegen spelers die het spel al bezitten.

Eerder deze week werden de drie personages Black Widow, Winter Soldier en Venom toegevoegd aan Marvel vs. Capcom Infinite. De personages kunnen los aangeschaft worden en vallen ook onder de '2017 Character Pass'. Samen met Black Panther, Monster Hunter en Sigma zijn deze helaas niet speelbaar voor gebruikers van de demo.

Marvel vs. Capcom Infinite kwam 19 september naar PlayStation 4, Xbox One en pc. In de vechtgame nemen personages van Capcom en Marvel als Iron Man, Captain America, Mega Man en Ryu het tegen elkaar op.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren