1. PUBG krijgt Win94-geweer voor Desert-map

PUBG krijgt Win94-geweer voor Desert-map

Ontwikkelaar van PlayerUnknown's Battlegrounds heeft een nieuw wapen aangekondigd voor de game via Twitter.

Het wapen, het Win94-geweer, komt exclusief voor in de Desert-map. Deze map verschijnt wanneer de 1.0-patch uitkomt voor de pc-versie van de game. In het weekend werd ook een afgezaagde shotgun aangekondigd, waarna gisteren een nieuwe pick-up truck werd onthuld, die ook exclusief te vinden zijn in het aankomende woestijngebied.

PlayerUnknown's Battlegrounds gaat deze maand nog uit Early Access en verschijnt officieel voor pc. Op 12 december wordt de game uitgebracht voor Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Ja, mooi toch. Nieuwe wapens, voertuigen en/of andere meuk is altijd prima. Wel zolang het een waardevolle toevoeging is natuurlijk.

  • Je kan goed roleplayen met dat wapen. Een huis in gaan en campen en mensen in de buurt schieten zeggend: "Get out of my property! Now where did I put my pieceshooter"

  • wonderlijk hoe ze alsmaar groter zijn geworden zonder dat er voorheen echt iets relevants is toegevoegd

  • Gek genoeg ben ik toch al best wel uitgekeken op PUGB. Denk al 2 maanden niet aangeraakt en missen doe ik het ook niet. Ik zal af en toe nog wel wat potjes opstarten, maar daar blijft het ook wel bij en daar is dit spel ook wel goed voor namelijk…een paar potjes.

  • Ik speel het tegenwoordig ook alleen met vrienden. In mijn eentje voelt het zo saai en alsof je niks bereikt.

  • Alleen is prima te doen, maar dan ga ik rushen en ga ik ook niet voor het einde. Dan jump ik in een druk gedeelte om meteen wat actie te krijgen. Met wat andere mensen dan doen we nog weleens om proberen tot het einde te raken maar vaak ook dan gaan we rushen en hopen dat iedereen het overleeft. Daarna gaan we dan wat tactischer spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren