1. Ryan Reynolds is Pikachu in aankomende Detective Pikachu-film

Ryan Reynolds is Pikachu in aankomende Detective Pikachu-film

Een beetje vreemd, maar wel lekker: Ryan Reynolds, tegenwoordig vooral bekend van zijn hoofdrol in de Deadpool-films, speelt Pikachu in de aankomende Detective Pikachu-film.

De film is gebaseerd op de gelijknamige game die in Japan verkrijgbaar is. Pikachu is in deze game - en de aankomende film - een detective. Reynolds zal daarvoor motion capture verlenen en mogelijk ook zijn stem. Dat meldt The Hollywood Reporter.

De film wordt vanaf januari 2018 opgenomen in Londen. Rob Letterman, bekend van Goosebumps, regisseert het project. Eerder werd al aangekondigd dat Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) en Kathryn Newton (Big Little Lies) rollen hebben in de live-action film.

In Detective Pikachu wordt de vader van Smith's personage ontvoerd en werkt hij samen met Pikachu om hem terug te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • *diepe zucht*

  • Oh man! Goosebumps! Met fucked up labrador in de intro… Brrr

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren