1. Winter Siege-event voor Call of Duty: WW2 begint morgen

Winter Siege-event voor Call of Duty: WW2 begint morgen

Vanaf morgen begint het Winter Siege-evenement voor Call of Duty: WW2.

Tijdens dit evenement, dat loopt van 8 december tot en met 2 januari 2018, krijgt de Headquarters een winterthema. Captain Butcher zal als nieuwe Quartermaster fungeren en nieuwe items droppen, waaronder cosmetische items die ook met de wintermaanden te maken hebben, maar tevens varianten op wapens en compleet nieuwe wapens als de Trench Knife, Ice Pick en Gewehr 43.

De modus Gun Game, bekend van eerdere Call of Duty-games, keert tevens terug. In de derde week van december valt hier zelfs een dubbele hoeveelheid XP mee te verdienen. Tot slot wordt ook de Winter Carentan-map toegevoegd die voor alle spelers beschikbaar komt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Hopelijk word er met kerst ook weer een triple play geactiveerd op bo3. Wacht nog steeds op de XMC/KVK-99M

  • Je moet dus opdrachten voltooien voor de wapens en ze zitten niet in loot boxes? What!? Raar dat IG hier niets over zegt in het bericht, in vorige games zaten de DLC wapens altijd in loot boxes.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren