1. Nieuwe 50v50-modus naar Fortnite: Battle Royale - Trailer

Nieuwe 50v50-modus naar Fortnite: Battle Royale - Trailer

De nieuwe 1.10-update is nu beschikbaar voor Fortnite: Battle Royale. Ontwikkelaar Epic Games heeft vannacht tijdens The Game Awards een nieuwe Last Team Standing-modus aangekondigd voor Fortnite: Battle Royale.

Het komt met een gratis 50v50-modus, waarbij twee teams van vijftig spelers het tegen elkaar opneemt totdat de tegenstander volledig is uitgeschakeld. In de nieuwe modus kunnen verschillende squads zich toevoegen aan één groot team bestaande uit vijftig spelers. In de nieuwe modus is friendly-fire uitgeschakeld en kunnen spelers iedere teamgenoot medische hulp aanbieden. Teamgenoten kunnen herkend worden door een groene pijl die boven hun zweven.

De nieuwe 50v50-modus is vooralsnog tijdelijk beschikbaar in Fortnite. Van 8 tot 17 december kunnen 100-spelers het in twee teams tegen elkaar opnemen.

Naast de 50v50-modus brengt de 1.10-update onder andere een vernieuwde UI, waarbij spelers bijvoorbeeld hun persoonlijke statistieken en verdiende XP van de afgelopen ronde kunnen zien. De update zorgt er ook voor dat de aim assist verminderd is bij het spelen met controllers en is de kans op verband uit kisten en Supply Drops met 35% verhoogd.

Fortnite: Battle Royale is als Early Access te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

  • kijk Bungie, zo doe je dat!    toffe toevoeging!

  • Ja dit is echt tof gedaan. Vraag me af of je dan dus ook met meer dan 4 man in 1 groep kan

  • Yup, de teams zijn opgedeeld in squads van vier man

  • Fucking episch, Fortnite had een trage, kuttige, microtransaction gevulde start maar het begint nu toch wel een beestachtig goede game te worden met alle (gratis) updates.

  • Deze trailer doet voorkomen dat de gebouwen die straks worden gebouwd er esthetisch mooi uit komen te zien. Ik kan alvast verklappen dat dit niet het geval zal zijn :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren