1. Year 3 Pass Rainbow Six Siege nu beschikbaar

Year 3 Pass Rainbow Six Siege nu beschikbaar

De Year 3 Pass voor Rainbow Six Siege is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Het derde jaar van Rainbow Six Siege gaat 5 maart 2018 van start. De Pass bevat extra credits, verschillende boosts en vroege toegang tot de acht nieuwe operators. Daarbij krijgen mensen die voor de start van het jaar de Pass kopen ook de Damascus Steel Signature wapenskin.

Ubisoft vertelt: "In verband met de groeiende community en de doelstelling om altijd kwalitatieve content te leveren brengt Ubisoft Montreal deze Year 3 Pass uit. Dit VIP-lidmaatschap geeft spelers de kans eerder aan de slag te gaan met de nieuwe operators uit Rusland, Frankrijk, Italië, Marokko, Groot Brittannië en de Verenigde Staten."

De Year 3 Pass kost 30 euro op Steam , Xbox Live en in de PSN Store .

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • Ik dacht dat Ubisoft ging stoppen met het ondersteunen van R6?

 • Nee juist niet.

 • Het heeft meerdere gebruikers online per dag dan gta5. Zo zie je maar als het geen pay to win wordt dan wordt het meer gespeeld.

 • Nou ja eigenlijk is het wel pay to win, alleen zit er geen model van randomness achter, waardoor het niet oneerlijk voelt.

 • Hoe is het pay to win? Ik speel sinds kort weer, maar in een weekendje spelen heb je er zo 2 operators bij met in-game credits, zo heb ik net 2 Japanners vrijgespeeld. Je kan kiezen in welke volgorde je operators unlockt en zelfs dan gaat het erom hoe je de vaardigheden gebruikt.

 • Nou ja, je kunt letterlijk betalen om alle operators vrij te spelen. Hoe is het niet pay to win? Echter is de game ten eerste goed gebalanceerd en voelt het systeem niet oneerlijk. Je kunt er voor kiezen om te betalen of ze vrij te spelen en je weet precies hoe lang je over het vrijspelen doet. Al met al een prima model, maar wel pay to win.

 • Hmm, ja dat is ook weer zo. In mijn ervaring heb ik altijd genoeg in-game currency in voorraad gehad om meteen de nieuwe operators te kunnen kopen, nu met xp boosts e.d. is dat al helemaal geen probleem meer. Als je de season pass koopt heb je ze wel meteen dus in dat opzicht heb je gelijk, maar zoals jij ook zegt is het ecosysteem daaromheen wel aangenaam.

 • Nee hoor. "Pay to win" houd in dat je betaald voor een voordeel ten opzichte van je te tegenspelers. Dit zou in houden dat je door te betalen karakters zou unlocken wat andere niet kregen als ze niet betalen.  Wel moet ik zeggen dat als je karakters zo duur maakt met in-game currency dat deze bijna niet normaal te unlocken zijn, dan moet ik je gewoon gelijk geven. Maar hier gaat dit vrij gemakkelijk.  Dit systeem is voor mensen die weinig tijd hebben en toch het spel volledig willen spelen perfect. Stel je eens voor dat je meteen alles al hebt en je werkt nergens meer naar toe, zou je het dan nog wel lang spelen? Mensen zijn verzamelaars… vandaar ook trophies en achievement. En mensen die het kopen zijn trots op hun karakters en ook blij.  Dus nee…. geen "pay to win" maar wel misbruik maken van de hebberigheid van de mens.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren