1. Lancering van PUBG komt met gratis in-game t-shirt

Lancering van PUBG komt met gratis in-game t-shirt

PUBG 1.0 is nu live. Om de officiële lancering te vieren krijgen alle spelers een in-game t-shirt.

PlayerUnknown's Battlegrounds heeft eindelijk Early Access verlaten; de 1.0-versie is nu live. Om dit te vieren geeft ontwikkelaar PUBG Corp gratis t-shirts weg met de iconische woorden "winner winner, chicken dinner" erop. Het shirt is beschikbaar voor iedereen die de game de komende weken opstart.

Naast een gratis shirt belooft de ontwikkelaar ook te werken aan betere server-stabiliteit. Deze zou volgens PUBG Corp al verbeterd zijn met 50%. Daarbij zijn meer anti-cheat-maatregelen genomen, waardoor het aantal cheaters met wel 65,7% gedaald zou zijn.

Gisteren lanceerde de eerste grote patch voor de Xbox One-versie van PlayerUnknown's Battlegrounds. Hierbij zijn niet alleen de visuele aspecten verbeterd, maar zijn er ook veel bugs opgelost. Zo zijn veelvoorkomende camera-problemen verdwenen en worden name tags vanaf nu goed weergegeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Ok… je moet een gegeven t-shirt niet in de mouw kijken… maar een in-game t-shirt ja? En nog gratis ook? Wat een ongekende vrijgevigheid.

  • Wow echt heel erg cool…. zo'n in-game t-shirt.

  • wow super vet hoor

  • Maak de game eerst maar eens af.

  • Begreep ook dat dit in eerste instantie gratis truien hadden moeten zijn, maar dr ging te veel tijd in de mouwen zitten.

  • Saaie game, ik had net chicken dinner zonder één kill te maken. Ik zie graag een andere spelmodi want nu is het geen ruk meer aan na 2 of 3 potjes. De deadzone er uit zodat je 24/7 spullen kunt verzamelen en kan kamperen bijvoorbeeld.

  • You will say wow

  • Hoe ist met de blauwe plekken dan?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren