1. Servers Gran Turismo Sport waren ongeveer een dag offline

Servers Gran Turismo Sport waren ongeveer een dag offline

De servers van PS4-game Gran Turismo Sport waren meer dan een dag niet bereikbaar.

Veel van de opties van de game zijn alleen speelbaar wanneer de servers werken. Spelers waren dan ook gefrustreerd dat het spel ongeveer een dag nauwelijks speelbaar was.

Het probleem was dat dankzij een recente update en de kerstperiode er veel spelers tegelijk online waren in Gran Turismo Sport, wat PlayStation Network automatisch als een mogelijke aanval zag. Dit was niet het geval en inmiddels zijn de servers weer op actief gezet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • En daarom zijn online only games ruk

 • Inderdaad die ene keer dat ik eens Forza 'offline' met mijn broer ging spelen om alle licenses gold te halen kon die het niet opslaan… Gelukkig had ik zaterdagnacht ff verbinding zodat die alsnog de progress kon saven…

 • Ook dat is kut. Games moeten zonder internet ook gewoon werken.

 • Vrijdag na het werk een Playstation 4 pro gehaald met deze game. Kon hem de hele vakantie van vrijdag avond tot en met gisteravond in ieder geval niet spelen. Dus maak van die 1 dag maar 4 dagen.  Xbox games worden idd op de cloud gesaved, maar ook op je console, dus je vooruitgang word wel opgeslagen hoor. Alleen als je het spel dan weer eens opstart terwijl er weer verbinding is met je cloud, dan worden je gegevens gesynchroniseerd, en is alles weer up to date.  Ik vind het te belachelijk voor worden dat in ieder geval de single player mode niet op je eigen console kunt opslaan. Dit maakte van mijn splinternieuwe spel een dure onderzetter voor mijn kerst versnaperingen.

 • Lag dus niet aan mij.

 • Ik zie mensen weer pijpen dat online only games kut zijn omdat ze 1 keer in het jaar niet kunnen spelen….Mijn God wat een wereld…  Ga ergens oorlog voeren dan of doe een beetje mee in de mensenhandel. • Totdat de ontwikkelaar de stekker eruit trekt en je helemaal niet meer kan spelen. Games moeten zonder internet ook gewoon werken.

 • belachelijk dit antwoord, wat je koopt moet gewoon werken, al zeker een racegame als dit moet zonder internet kunnen.. zoals de hele franchise al 20 jaar doet.

 • Vrijdag na het werk een Playstation 4 pro gehaald met deze game. Kon hem de hele vakantie van vrijdag avond tot en met gisteravond in ieder geval niet spelen. Dus maak van die 1 dag maar 4 dagen.  Ik vind het te belachelijk voor worden dat in ieder geval de single player mode niet op je eigen console kunt opslaan. Dit maakte van mijn splinternieuwe spel een dure onderzetter voor mijn kerst versnaperingen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren