1. Dit zit er allemaal in de Game of the Year-editie van Hitman - Trailer

Dit zit er allemaal in de Game of the Year-editie van Hitman - Trailer

Twijfel je nog of je de Game of the Year-edition van Hitman moet aanschaffen? Dan biedt deze nieuwe video, waarin alle content in het spel wordt samengevat, wellicht soelaas.

De GOTY-editie verscheen al in noember op pc, PlayStation 4 en Xbox One, maar onafhankelijke ontwikkelaar IO Interactive wilde nog even duidelijk maken wat potentiële consumenten allemaal krijgen voor hun geld.

Het pakket bevat alle content uit het eerste seizoen van de game, maar ook enkele grafische verbeteringen en extra gameplay. Het kleurgebruik en de lichtinval wordt sowieso verbeterd en de game loopt op platforms die het ondersteunen zelfs in 4K, al kan er ook gekozen voor een modus met een framerate van een consistente 60 frames per seconde.

Qua content bevat de game een nieuwe campagne genaamd Patient Zero, waarin spelers er voor moeten zorgen dat een virus zich niet verspreid in locaties uit het eerste seizoen van de game. Ook bevat het pakket drie nieuwe Escalations Contracts, drie nieuwe outfits en drie nieuwe wapens.

De GOTY-editie is nu met korting te koop via Steam via de Winter Sales. Hij kost daar 38,49 euro.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Beetje jammer dat die shit niet gratis is voor bezitters van S1.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren