1. Regen op meer Gran Turismo Sport-tracks mogelijk via updates

Regen op meer Gran Turismo Sport-tracks mogelijk via updates

In de toekomst zouden er wel eens updates voor Gran Turismo Sport uit kunnen komen die regen op diverse tracks toevoegen.

Op dit moment heeft alleen de track Northern Isle Speedway regen. Volgens Gran Turismo-ontwikkelaar Kazunori Yamauchi kunnen andere tracks ook regen verwachten via updates. "Alle wagens in de game zijn al zo gebouwd dat ze met regen om kunnen gaan."

Het is niet bekend of en wanneer spelers deze updates kunnen verwachten. Wel heeft Sony aangekondigd de online ondersteuning van Gran Turismo 6 te stoppen. Vanaf 28 maart 2018 gaan de servers offline en kunnen spelers het niet meer online tegen elkaar opnemen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dat is toch wel iets wat ik mis in deze game, dus zou het meer dan welkom zijn.

  • Meer van die toffe features wat mij betreft!

  • Zolang het maar niet zo belachelijk is als Forza 7. Met onweer en dikke hoosbuien rijden lol

  • En waarom is dat onzin? Je hebt juist diverse buien in Forza en dat maakt het racen toch wel divers. Leageus in Forza is trouwens erg vet.

  • Tuurlijk maar het is in sommige gevallen totaal niet realistisch.

  • Forza is ook meer een dikke Vin Diesel film.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren