1. Nieuwe Final Fantasy 14-event gehint door Yoshida

Nieuwe Final Fantasy 14-event gehint door Yoshida

Producer Naoki Yoshida hint op het officiële forum naar nieuwe evenement voor Final Fantasy 14. Bovendien blikt hij terug naar een goed jaar voor de MMORPG.

Yoshida laat weten dat 2017 een fantastisch jaar te hebben gevonden en dat het toevoegen van de tweede uitbreiding, Stormblood, een groot succes was. Volgens hem waren er meer spelers dan ooit online.

Ook vertelt hij dat de grote update, patch 4.2, eind januari beschikbaar zal zijn. Ook zijn ze al bezig met de Final Fantasy 14 Fan Festival, wat dit jaar in Noord-Amerika plaatsvindt. Dit evenement wordt gevolgd door de Fan Fest in Parijs en in Japan begin 2019. Ze zullen echter “meer doen dan Fan Festivals houden”. Hiermee hint Yoshida dat er nieuw evenement aankomt.

Tenslotte laat hij een passage zien die de mogelijke toekomst van het verhaal binnen Final Fantasy 14 voorspelt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Helaas is het sinds November een terug lopende spelers aantal. De servers zijn erg rustig op het moment en er is sinds de expansion 7 maanden geleden zeer weinig toegevoegd : 1 dungeon , 24 man raid , beasttribe , 4 hardcore gevechten en 1 PVP mode. Waarvan de laatste 2 voor een kleine groep is weggelegd. Aan de ene kant niet erg. Heb je weer genoeg tijd voor andere games :).    Hopelijk komen ze nog met nieuwe elementen voor het spel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren