1. Creative Assembly kondigt Total War: Three Kingdoms aan

Creative Assembly kondigt Total War: Three Kingdoms aan

Total War: Three Kingdoms is gisteren aangekondigd door ontwikkelaar Creative Assembly.

De nieuwe strategiegame speelt zich af in 190 na Christus in China. Zoals de titel al aangeeft was dit de periode van Drie Koninkrijken. Er waren drie koningen die bloedbad na bloedbad aanrichtten.

Total War: Three Kingdoms moet ergens in dit najaar verschijnen op pc. Hieronder is de eerste trailer te zien, waar nog geen gameplay in zit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Damn! Echt een te cool filmpje.. wat niks over de gameplay zegt natuurlijk, maar voor de liefhebbers van Total War zal dit wel cool kunnen worden. Voor de mensen die het niet weten: dit is dezelfde setting als die van de Dynasty Warriors games :p
    Vind het wel leuk dat dit cgi-filmpje een stuk minder overdreven is dan die filmpjes van Dynasty Warriors.. dat maakt dit toch wel wat cooler. En Lu Bu (de dude die aan het eind omfgpwnt en tegen 2 andere dudes vecht) heeft voor de verandering een normaal postuur!!

  • Toffe trailer :)
    Benieuwd naar de gameplay!

  • Oh heel erg nice! Fantastische setting en ik hoop dat de gameplay ook fantastisch wordt.

  • Oh hier kijk ik zeker naar uit, altijd al een fan geweest van de total war reeks.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren