1. Dark Souls Remastered komt op 25 mei naar Switch

Dark Souls Remastered komt op 25 mei naar Switch

Het is officieel: Dark Souls Remastered komt naar de Switch. Dat heeft Nintendo in een plotseling online verschenen Nintendo Direct Mini aangekondigd.

De remaster van de originele Dark Souls bevat een verbeterde framerate en een hogere resolutie, alsmede de uitbreiding Artorias of the Abyss. De game verschijnt op 25 mei voor Switch.

Volgens Kotaku wordt later vandaag de Dark Souls-remaster ook voor Xbox One en PlayStation 4 aangekondigd. Daarbij hebben zij van bronnen vernomen dat Dark Souls 2 en 3 tevens in de maak zijn voor Switch, al is dit nog niet bevestigd.

Hieronder is de trailer te zien, daaronder staat de gehele Nintendo Direct.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Aangezien het vuur aan het einde van de trailer - zal dit al hetgeen zijn waar al die vuur hints om draaiden?    Hoop persoonlijk van niet…

  • Nee er komt altijd meer maar persoonlijk wil ik eigenlijk dit jaar alleen maar een steen goede Metroid Prime 4 zien dan ben ik al aardig tevreden..

  • dit is ziek en ongekend. ook al zijn het remasters dit verschijnt gewoon op een nintendo console! wat een jaar voor nintendo.

  • O my guhd. Eindelijk kan ik de dark souls remastered spelen.
    Ben atm dark souls 2 aant doen :p
    Ben echt verslaafd aan het verhaal en gameplay van deze games. Btw laat bloodborne 2 snrl komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren