1. Mario Tennis Aces voor Switch aangekondigd

Mario Tennis Aces voor Switch aangekondigd

Tijdens een Nintendo Direct Mini heeft het bedrijf Mario Tennis Aces voor de Switch onthuld.

In de nieuwe tennisgame speelt Mario weer samen met allerlei personages uit het Mario-universum een potje tennis. De game bevat daarbij voor het eerst sinds de Mario Tennis-game op de GameBoy Advance een verhaalmodus, inclusief missies en eindbaasgevechten.

Volgens Nintendo ligt de uitdaging hem in Aces bij het herkennen van de slagen van tegenstanders, om zo te weten waar de tennisbal naartoe gaat. Een precieze releasedatum is nog niet bekend, maar de game moet ergens deze lente op de Switch verschijnen.

Hieronder is de Nintendo Direct te zien met daarin Mario Tennis Aces, wanneer de losse trailer uitgegeven wordt, komt hij in dit nieuwsbericht te staan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Aangezien het met tennisgames lang dunbezaaid was vind ik dit wel een fijne om te proberen.

 • Inclusief story mode, ik ben erg benieuwd wat ze daar van maken :)

 • Die Story Mode in inderdaad interessant!

 • Yep ik ben ook zeer benieuwd en inmiddels snak ik dusdanig naar iets van tennis (zeker omdat AO tennis en worldtour niet geweldig lijken te worden).

 • Ja Story mode!
  De Wii-U versie daar was het content zo karig dat ik het maar een paar keer gespeeld heb…

 • Nintendo switch in de eerste paar maanden van 2018 lachwekkend slecht. Ik reageer bijna nooit meer maar Nintendo moet zich doodschamen. Ik dacht al waar is het echte nintendo gebleven. Ik dacht zijn ze echt veranderd. Maar nee hoor wat zet nintendo in het voorjaar in 2 ports een kirby game en een mario tennis game. Tegenover rdr2 god of war detroit etc schaam je kapot Nintendo. Of je Q3 en Q4 moeten uitmuntend zijn maar anders kun je de 20 miljoen extra switch verkopen op de buik schrijven.

 • Volgens jouw voorspellingen konden ze de huidige verkopen toch ook op hun buik schrijven? ;) Daarnaast hoop ik wel op wat meer games inderdaad.

 • Nope ik zei vorig jaar met die line up dat ze het goed deden. Maar dit jaar is weer het nintendo van het wii u tijdperk n Of q3 en q4 moeten uitmuntend zijn. Maar het is dat prime 4 en bayo 3 komt anders had ik de switch verkocht.

 • @Kaas
  Beter was je weggebleven, want je kraamt altijd onzin uit die toch niet uitkomt. Je hebt het werkelijk waar altijd bij het verkeerde eind. ;)
  Het is JANUARI… Je weet wel, DE EERSTE MAAND VAN HET JAAR.
  Misschien is er over enkele weken weer een Direct. Weet jij veel (alhoewel je wel denkt alles te weten).
  /rant  :D

 • Ik zie toch wat ik zie. En als ze echt meer hadden Q1 en Q2 deze generatie dan hadden ze dat echt wel laten zien denk je zelf ook niet. Dit is gewoon hun Q1 en Q2 line up. RDR2 God of War etc naar ps4 Sea of thieves naar de Xbox en wat zet Nintendo er tegenover een Kirby game Wii u ports en een Mario sport game. Dat valt niet te verdedigen.

 • Dit is een typische Kaassouflee opmerking zoals we die kennen..
  Meestal vol met negativiteit en voorbarigheid.
  dit was nog maar een mini Direct he..
  Er komt altijd meer..
  En als je de games vaak optelt over een tijdje zie je in 1 keer de games door het bos niet meer….

 • Ik begrijp de negativiteit ook niet echt. Weet ook niet hoe serieus dit is maar ik vond dit best een leuke mini. Heb mn Switch nu 2 weken en zie weer een aantal games voorbij komen die ik zeker wil hebben (Mario tennis) of wil omdat ik ze eerder heb geskipped (DKC en HW).
  Maar goed ieder zn ding wellicht.

 • MINI Direct, als in, een sneakpeak. Als in, er komen nog 'grotere' Directs.
  Er jij weet helemaal niet of er voor Q2 nog iets bij gaat komen… Q2 BEGINT pas over 2,5 maand man, verrekte zever! :lol:  Als je met kritiek komt (zoals 'te weinig nieuwe games' (wat klopt), breng het dan op een fatsoenlijke manier. ;)

 • Al is het misschien een negatieve reactie, vind ik het bashen op kaas momenteel ietwat overdreven. Rustig aan jongens!

 • Er zal echt meer moeten komen voor Q3 en Q4. Maar ik geloof niet dat er nog voorjaar games bij gaan komen. Want anders is het wel heel raar van Nintendo om die niet aan te kondigen. Misschien kondigen ze in maart of april nog een zomer game aan. Maar voor de rest dit was het tot aan mei qua software.

 • Oh ik zie wat ik zei. En dat is een vrij droevige line up tot aan de zomer. En dat is zonde omdat ik serieus dacht dat Nintendo het eindelijk aan het begrijpen was namelijk software verkoopt hardware maar daar zijn in Q1 en Q2 duidelijk vanaf gestapt.

 • @Gaaiz
  Hij mag gerust kritiek hebben, maar dan moet hij het wel op een fatsoenlijke 'niet Kaas' manier brengen. Mr. Negative…  @kaas
  Kijk die laatste twee berichten. Dat zijn berichten waar ik wat mee kan. Het is jammer dat jij het zo 'zwart' (mag dit nog?) inziet, ik ga me in ieder geval prima vermaken met de games die er aan gaan komen. :)

 • Nee maar als ik Miyamoto hoor zeggen dat Pikmin 4 al jaren af is waarom breng je dat niet gewoon uit in Q2 ik vind Pikmin 4 ook niets maar het wel beter gestaan dan een sports game. Waarvan de laatste zwaar onder de maat was.

 • Dat had ik ook gedaan als ik hem (of Nintendo) was, maar er is vast een reden voor waarom dit niet gebeurt.
  Daarbij moet je Kirby niet onderschatten… Dat is wel één van de grotere Nintendo IP's. Uiteraard niet zo groot als Zelda & Mario, laat ik dat direct voorop stellen. :)

 • Wow, Tropical Freeze aangekondigd en Kaas not steeds niet blij. Zelfs met animal buddies included…..  Maar Kaas, zonder te dollen. Heb jij Yoshi gezien? nee, ik ook niet. Dat lijkt mij wel een hint dat we binnenkort meer horen. Blijkbaar kiest nintendo voor meerdere kleine directs ipv 1 killer direct.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren