1. Dlc voor Super Mario Odyssey en Pokkén Tournament DX aangekondigd

Dlc voor Super Mario Odyssey en Pokkén Tournament DX aangekondigd

Pokkén Tournament DX en Super Mario Odyssey krijgen dlc, zo heeft Nintendo laten weten.

De dlc voor Super Mario Odyssey wordt ergens in februari gratis toegevoegd via een update voor de game. Na de update te hebben gedownload en de hoofdgame te hebben uitgespeeld, kan men aan de slag met een minigame genaamd Ballonnenjacht.

Hierin praten spelers met Luigi, waarna er vervolgens een ballon verstopt moet worden binnen een bepaalde tijd. In een andere stand moeten spelers juist zo snel mogelijk een door andere spelers verstopte ballon vinden. Het gaat hierbij om ballonnen die random door spelers wereldwijd zijn verstopt. Men kan in rang stijgen door goed te worden in het verstoppen of vinden van ballonnen. Daarnaast worden er nieuwe outfits voor Mario en nieuwe fotofilters aan de game toegevoegd.

De Pokkén Tournament DX-dlc heet de Battle Pack en wordt in twee delen uitgerold. Men kan in de eShop nu alvast betalen voor de dlc. Op 31 januari ontvangt men dan de battle pokémon Aegislash om mee te vechten, alsmede de supportset Mega Rayquaza en Mimikyu. Op 23 maart verschijnt vervolgens de battle pokémon Blastoise en de supportset Mew en Celebi.

Tot slot komt deze lente ook nieuwe verhalende dlc naar Mario + Rabbids: Kingdom Battle. In een nieuwe spelwereld is een belangrijke rol weggelegd voor Donkey Kong.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • 3 nieuwe outfits.. Altijd leuk! Die nieuwe game modus lijkt me helaas maar leuk voor even.
  Hopelijk kunnen we ook als Luigi spelen! DAT zou tof zijn. :)

 • Mmmm Nintendo doet het beter en beter, nu hopen dat ze mij kunnen overtuigen om er 1 te kopen. Maar het probleem is dat ik het meest op de ps4 zal spelen (online met vrienden) dan met de switch.

 • Daarom allebij nemen. Zelf speel ik savonds ook graag op de ps4 met mn maten. Maar als er niemand online is of je hebt daar even geen zin in, dan kan je lekker op je Switch (in mijn geval de WiiU nog) een mooie Nintendo game spelen. Beide consoles vullen elkaar goed aan in mijn optiek.

 • Groot gelijk, maar het probleem is. Mijn dochtertje is zot op haar wii u, en als de switch er is, zal zij het in beslag nemen haha.

 • Gratis DLC, nice!  Gelukkig niet betaalt, dat zou zuur aanvoelen na een redelijk korte minimale playtime van Odyssee omdat ik dan het gevoel had "heeeey, jullie hebben dit expres achtergehouden".

 • Als je SMO 100% uitspeelt, dan zit je toch al gauw op een uurtje of 55-60. Dat vind ik best redelijk, als ik eerlijk ben.

 • Is het iemand al gelukt om 100 x touwtje springen? Of beach volleyball 100x. Want krijg jedaarook een moon voor? Dat word anders flink oefenen

 • Het schijnt dat touwtjespringen makkelijker is als je op de scooter zit..

 • Ga maar vast oefenen dan! Beide gehaald en nee, het was niet makkelijk

 • Volleybal kun je cheesen door met player 2 cappy te besturen (je kunt ook gewoon je pet tegen de bal gooien, btw) en touwtje springen is een kwestie van geluk hebben met in het juiste ritme komen OF de glitch gebruiken (even opzoeken op YT). Dat het gemakkelijker zou zijn op de scooter is helaas niet waar..  Ik heb SMO 100% uitgespeeld en dat 100x touwtje springen was één van de meest frustrerende Moons (wel eerlijk gehaald).

 • En hier kom ik dan aan dat ik het touwtje springen binnen 2 tries heb gedaan (heb ik te veel ritme games gespeeld?)

 • Geen idee. Ik heb in ieder geval wel een goed gevoel voor ritme, al zeg ik het zelf. Je moet net in die juiste flow komen.
  Toen ik eenmaal over die 100 kwam, zat ik ook echt op 120 ofzo, dus ja…  Er komt ook een stukje geluk bij kijken.

 • Ik geloof dat ik op 160x ofzo sta. Zonder scooter is het makkelijker imo.

 • Ik heb het na die 120+ ook niet meer geprobeerd. Niet veel aan, aan die mini-game, haha. :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren