1. Kirby Star Allies en andere Switch-games ontvangen releasedata

Kirby Star Allies en andere Switch-games ontvangen releasedata

Er zijn releasedata van meerdere Switch-games, waaronder Kirby Star Allies, door Nintendo aangekondigd. Dat deed het bedrijf tijdens een korte Nintendo Direct die het vandaag uitzond.

De nieuwe Kirby-platformer komt op 16 maart naar de Switch. Daarbij komt de multiplayershooter Payday 2 op 23 februari naar de hybride console. De indiegame Celese verschijnt op 25 januari, terwijl EA's unieke platformer Fe op 16 februari verschijnt. Tot slot kondigde het bedrijf ook de vechtgame SNK Heroines Tag Team Frenzy aan, die ergens deze zomer uit moet komen.

Verder maakte het bedrijf diverse aankondigingen die in andere nieuwsberichten op IG al zijn behandeld, waaronder een remaster van Dark Souls, overzettingen van Wii U-games Donkey Kong Country: Tropical Freeze en Hyrule Warriors, een port van The World Ends With You, downloadbare content voor Super Mario Odyssey en Pokkén Tournament DX en de nieuwe game Mario Tennis Aces.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Nieuwe Kirby! Altijd leuk!

  • Jep, komt er zeker in. Was een geinig direct mini, alleen jammer dat er niks over de 3ds werd gezegd….

  • You can read my mind! :D

  • Als Mario Tennis een online VS Mode krijgt ben ik een happy man!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren