1. Prince of Persia-maker 'doet zijn best' om nieuwe game te maken

Prince of Persia-maker 'doet zijn best' om nieuwe game te maken

Jordan Mechner, maker van Prince of Persia, laat weten dat hij Prince of Persia niet vergeten is.

Toen televisiester en model Christine Teigen op Twitter zich afvroeg wat er eigenlijk met de game Prince of Persia gebeurd was, antwoordde Ubisoft Montréal dat de Prince of Persia-franchise nog steeds op pauze staat. Wel laat Ubisoft weten dat ze het personage "Chrissy of Persia" liever eerder hadden bedacht.

Vandaag reageerde Jordan Mechner, maker van Prince of Persia, op Christine Teigens tweet: "Chrissy, Ik ken nog een paar mensen die Prince of Persia ook missen. We doen ons best om Prince of Persia weer nieuw leven in te blazen!"

De laatste nieuwe Prince of Persia-titel Prince of Persia: The Forgotten Sands kwam uit in 2010, wat dus ongeveer acht jaar geleden is. Of en wanneer er een nieuwe Prince of Persia-game komt is niet duidelijk. Wel is het de eerste keer in lange tijd dat we van de gamefranchise horen en geeft het fans goede hoop dat er ooit weer een nieuwe Prince of Persia verschijnt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Van mij mag de serie terug komen maar dan wel meer in de stijl van the Sands of time ( niet in de zelfde continuïteit) en niet die van Prince of Persia 2008 die was maar mehish. Een Remake van Prince of Persia 3d met dit werkende gameplay zou ik ook wel wat vinden ( de game was matig maar toch heeft het ook een charme waar ik van houd)

  • Dan moeten ze eerst Assassin's Creed de koelkast in schuiven, want die reeks heeft toch wel een beetje de plaats ingenomen van Prince of Persia.

  • Ze kunnen in principe naast elkaar bestaan. Prince of Persia moet sowieso geen open wereld game worden.

  • He, was deze serie ff vergeten

  • Sand of time setting aub.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren