1. Dark Souls Trilogy Box aangekondigd voor PS4

Dark Souls Trilogy Box aangekondigd voor PS4

Dark Souls Remastered komt op 25 mei naar PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Ook is een Trilogy Box aangekondigd.

Op PlayStation.blog geeft Sony een trailer vrij voor Dark Souls Remastered. Hierin belooft het bedrijf dat de game een framerate van 60fps krijgt. De PS4-, Xbox One-, Switch- en pc-versies krijgen een visuele upgrade gebaseerd op Dark Souls 3. Verder krijgt, volgens de bronnen, de multiplayer van Dark Souls een upgrade. Hierdoor kunnen spelers met zijn zessen tegelijk samen spelen.


Dark Souls Remastered komt op 25 mei uit voor PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Daarbij verschijnt ook een Dark Souls Trilogy Box voor PS4 (niet aangekondigd voor Xbox One of pc). Deze set bevat alle drie de Dark Souls-games: Dark Souls Remastered, Dark Souls 2: Scholar of the First Sin en Dark Souls 3: The Fire Fades Edition. Daarnaast bevat deze verzameling nog een statue van 34cm breed en 19 cm hoog, een aantal Dark souls-encyclopedieën en zes muziek-cd's met de originele soundtracks van de games. De releasedatum is 24 mei in Japan . Het is nog niet duidelijk wanneer deze in Europa moet verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • INSTANT BUY!!

 • "Dark Souls Remastered komt op 25 mei naar PlayStation 4 en pc. Ook is een Trilogy Box aangekondigd.  Op PlayStation.blog geeft Sony een trailer vrij voor Dark Souls Remastered. Hierin belooft het bedrijf dat de game een framerate van 60fps krijgt. De PS4- en pc-versies krijgen een visuele upgrade gebaseerd op Dark Souls 3. Verder krijgt, volgens de bronnen, de multiplayer van Dark Souls een upgrade. Hierdoor kunnen spelers met zijn zessen tegelijk samen spelen."  Wellicht even de tekst aanpassen (dit specifieke foutje gebeurt overigens iets te vaak): Alleen de trilogy box is ps4 exclusief maar deeltje 1 remastered komt ook voor xbox one incl die upgrade.  EDIT: ik zie dat jullie de wijziging hebben doorgevoerd ;)

 • Yes, excuses daarvoor

 • Heb het origineel niet gespeeld, dus ga deze wel halen. Die box klinkt ook interessant, even de prijs afwachten.

 • 50000 yen volgens IGN..

 • 50000 yen, 375 euro… sodeju!

 • Dark souls remaster. Zou dat beteken dat Blight Town. Nu lag vrij wordt

 • Lag vrij? Je bedoeld dat de framerate nu wel gewoon standhoudt ipv inkakt? ;-)

 • Wow, wat een mooie box! Maar als de prijs echt rond de 375 euro komt te liggen is ie veel te duur voor mij :P

 • Bijna 400 euro, wanneer pasen op Pinksteren valt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren