1. Racen met jetski's in Aqua Moto Racing Utopia voor Switch

Racen met jetski's in Aqua Moto Racing Utopia voor Switch

Aqua Moto Racing Utopia, een racegame op het water, komt ergens volgende maand naar de Switch.

In het spel van ontwikkelaar Zordix racen spelers op jetski's. Er zijn zeven gamemodi, waaronder kampioenschappen, een splitscreen-multiplayer voor vier spelers en online. Daarnaast zijn er zo'n 45 verschillende jetski's.

Aqua Moto Racing Utopia verscheen twee jaar geleden al op pc en PlayStation 4. De game zou daarna ook naar Wii U komen, maar deze versie werd geannuleerd. De Switch-versie lijkt komende maand wel echt uit te komen. Bigben Interactive is de uitgever. De game komt zowel fysiek als digitaal uit.

Nintendo is zelf eigenaar van de Wave Race-reeks, een franchise waarin ook op jetski's wordt geracet. De laatste game in deze serie, Wave Race: Blue Storm, verscheen echter op de GameCube.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Wave Race kloon?

  • Niet helemaal eerlijk om die stempel er op te drukken. Want dit is namelijk een weinig verkend genre, dus hoe verschillend je het ook doet je zou dan altijd een kloon zijn van Wave-Race. Dan zijn alle realistische race-games ook een kloon van de aller eerste realistische race-game ;)

  • Realisme heeft weinig te maken met wat ik bedoel. Kijk het filmpje… De meeste gameplay elementen zijn hetzelfde.    Ik bedoelde het niet hatelijk trouwens. Het was een serieuze vraag. :)

  • Niks mis met een Wave Race kloon toch? Fast RMX is ook een Fzero kloon omdat Ninty um weigert te maken. En die game is ook gewoon geweldig.als dit een Wave Rave kloon is, alleen maar beter.

  • Op PlayStation gehad en dat was al 3x niks

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren