1. Pc-versie Final Fantasy 12: The Zodiac Age aangekondigd

Pc-versie Final Fantasy 12: The Zodiac Age aangekondigd

Final Fantasy 12: The Zodiac Age komt naar pc, zo laat Square Enix weten.

De game komt op 1 februari uit op Steam en bevat alle content uit de recent uitgekomen remaster op PlayStation 4. Daarbij loopt de game in 60 frames per seconde, ondersteunt het 21:9 ultra-wijde monitoren, New Game Plus en diverse achtergrondmuziekopties. Spelers kunnen ook op ondersteuning voor controllers rekenen, alsmede Steam Trading Cards.

InsideGamer schreef over de PS4-versie van Final Fantasy 12: The Zodiac Age: " Final Fantasy 12: The Zodiac Age is de ultieme versie van een eigenzinnige klassieker. Het vernieuwde Zodiac Job-systeem laat je de game op maat spelen en verbetert een aantal merkbare minpunten uit het origineel. Maar zelfs zonder die verbeterpunten was de prachtige wereld van Ivalice, het intrigerende verhaal, innemende personages, en het unieke Gambit-systeem eigenlijk al genoeg redenen om een van de beste Final Fantasy-games (nogmaals) te ervaren."

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren