The Binding of Isaac-maker start ontwikkeling van Mew-Genics weer

Nieuws | -

Edmund McMillen, vooral bekend als de ontwikkelaar van The Binding of Isaac, heeft zijn nieuwe titel Mew-Genics weer nieuw leven ingeblazen.

Mew-Genics werd in 2012 aangekondigd en moest oorspronkelijk de langverwachte opvolger van Super Meat Boy worden. De game werd omschreven als een combinatie tussen De Sims en Pokémon met wat Animal Crossing en Tamagotchi er doorheen gemixt. Het doel was om voor katten te zorgen.

In 2014 maakte McMillen bekend dat de ontwikkeling van de game gestopt was. Team Meat, bestaande uit McMillen en Tommy Refenes, ging uit elkaar. Laatstgenoemde werkt nu aan Super Meat Boy Forever, terwijl McMillen intussen The Binging of Isaac Rebirth en The End is Nigh heeft uitgegeven.

In een nieuwe blogpost laat McMillen weten dat er weer aan een prototype van Mew-Genics wordt gewerkt. "Het is altijd mijn vreemde droom geweest en de game waar ik de meeste vragen over stel tegenwordig. De game wordt van de grond af aan opnieuw gemaakt, dus verwacht hem de komende paar jaar nog niet. Wie houd ik voor de gek, ik zal wanneer dingen op rolletjes lopen wel de eerste bèta-beelden delen... Mew-Genics leeft!"


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.