1. Grote veranderingen aan Eververse op komst in Destiny 2

Grote veranderingen aan Eververse op komst in Destiny 2

De Eververse van Destiny 2 wordt de komende tijd flink aangepast.

Destiny 2-spelers laten zich al langere tijd uit over hun onvrede wat de Eververse betreft. Eververse is een plek in de game waar spelers veel content kunnen aanschaffen, ook in de vorm van lootboxes.

Spelers zijn ontevreden over de werking van Eververse, omdat op deze manier veel (end-game) content alleen te verkrijgen is door echt geld uit te geven. Op het Destiny 2-forum laten spelers weten het los kopen van items duur te vinden. Ook is niet alles los verkrijgbaar en geven lootboxes ook geen zekerheid dat de betaler de gewenste inhoud krijgt.

Nu laat Bungie in een blogpost weten dit aspect van de game te willen aanpassen: "Het was nooit de bedoeling dat Eververse de end-game content en beloningen zou vervangen."

Dit zijn de specifieke veranderingen die Bungie de komende seizoenen door zal voeren:

 • De nadruk voor het verkrijgen van content zal gaan liggen op gameplay, niet Bright Engrams. Dit houdt ook in dat Ghosts, Sparrows en schepen (content die tot nu toe alleen verkrijgbaar was met Bright Engrams) toegevoegd worden aan de achievement reward pool.

 • Bungie zal ervoor zorgen dat Bright Engrams in de toekomst op meer manieren verdiend kunnen worden via gameplay. Dit betekent dat Bright Engrams niet meer voornamelijk verkrijgbaar worden door deze aan te schaffen met geld.

 • Spelers krijgen de komende tijd meer mogelijkheden direct items aan te schaffen. Op deze manier krijgen ze vaker de items waar zij naar op zoek zijn.

Bungie is begonnen veranderingen door te voeren voor het Crimson Days-evenement op 13 februari. Zo verdienen spelers tijdens de Crimson Days dubbele Engrams wanneer zij levels krijgen: een Crimson Engram en een Illuminated Engram. Wanneer spelers bepaalde mijlpalen behalen tijdens het evenement krijgen zij verschillende beloningen, zoals een Legendary Emote.

Het bedrijf belooft dat meer veranderingen doorgevoerd worden tijdens seizoen 3. Specifieke datums zijn voor deze veranderingen verder niet genoemd.

Tot slot keert Faction Rallies terug naar Destiny 2 op 16 januari. Iron Banner zal op 30 januari van start gaan. Dit is de eerste Iron Banner waar alle Destiny 2-spelers aan deel kunnen nemen sinds de dlc Curse of Osiris is uitgebracht. In de blog zijn alle details te lezen over aankomende veranderingen in Destiny 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • "Het was nooit de bedoeling"  Hebben we dit niet al vaker gehoord ? Het was wel bedoeling vuile ratten en jullie hoopte erop dat de community als brave hondjes het zou accepteren. Net als met het DLC en XP gebeuren.

 • Precies. Alles om.zo makkelijk mogelijk geld te halen uit hun klanten. En dan ook nog eens veel te veel geld vragen voor de DLC's. De schoften.

 • Stelletje donderstenen zijn het!

 • Jij zegt het Soon!

 • Ondanks alle fouten die ze gemaakt hebben proberen ze het nu wat op te lossen. Ik zie liever Eververse helemaal verdwijnen maar ja dat zal niet gaan gebeuren. Hopelijk wordt door dit de gameplay wat prettiger. Nu de volgende DLC niet de afgrond in helpen bungie anders is het zeker gedaan voor deze game.

 • Kwaad is al geschied heb de dlc nog niet eens gespeelt terwijl ik wel de pss heb.
  Ja ik ben 1 van die mensen daar spijt van heeft en destiny 2 echt nooit meer opstart.

 • jaaaaaa.. Nee!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren