1. Dragon Quest Builders komt over een maand uit voor de Switch

Dragon Quest Builders komt over een maand uit voor de Switch

De Switch-versie van Dragon Quest Builders is vanaf 9 februari beschikbaar in de Nintendo eshop.

Dat kondigde Nintendo gisteren aan in de Nintendo Direct Mini. De game is een spin-off van de hoofdserie en is geïnspireerd op Minecraft. De singleplayergame combineert klassieke rpg-elementen, zoals quests en het ontdekken van de wereld met bouwelementen.

Bouw in de wereld van Dragon Quest een baken van hoop met je speciale bouw-skills en creëer je eigen dorpen. Verbeter de relatie met je dorpsgenoten door te luisteren naar hun verzoekjes en quests voor ze te doen. Ook gevechten met klassieke Dragon Quest-monsters is niet uitgesloten.
In 2016 kwam Dragon Quest Builders in Europa uit voor PlayStation 4. Dit jaar komt Dragon Quest Builders 2 uit in Japan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Een soort Minecraft maar dan eentje die er beter uitziet en je meeneemt in een verhaal, ik vind dit echt een toffe game!

  • Ik heb hem op de playstation 4 al gespeeld, en vind hem net te duur om hem nog een keer te kopen zodat ik hem ook op de switch kan spelen. Maar het spel is het wel waard. Iedereen die hem nog niet gespeeld heeft kan ik dit spel zeker aanraden.

  • Ja het is zeker een leuk spel. Inmiddels is deel 2 ook al aangekondigd. In deel 2 is de mobiliteit behoorlijk opgeschroefd. Klauteren, zwemmen, vliegen.    Deze lijkt me nog meer de moeite waard.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren