1. Nike brengt met Sony een limited edition PlayStation-sneaker uit

Nike brengt met Sony een limited edition PlayStation-sneaker uit

Kledingfabrikant Nike brengt in samenwerking met Sony een limited edition PlayStation-sneaker uit. De schoen, genaamd PG2, is een resultaat van een partnerschap met basketballer Paul George die een fervent PlayStation-fan is. Hij speelt kennelijk al sinds de PS2 op de consoles van Sony.

Paul George is basketballer bij de Oklahoma City Thunder in de NBA. Hij mocht van Nike zelf aangeven met wie hij graag een samenwerking aan zou gaan en koos dus voor PlayStation. De intrigerende schoen heeft de logo's van zowel PlayStation als PG2 erin verwerkt en is ontzettend opvallend qua design vanwege de knipperende lichtjes.

Ook heeft de schoen een vibratiefunctie, net als PS4-controllers. Overigens kunnen de batterijen niet opgeladen worden, dus is het verstandig om niet de hele dag alle functies aan te zetten.


De prijs van de PG2 valt mee; hij is vanaf 11 februari voor 110 dollar verkrijgbaar in de Nike-shop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

  • vind hem zelf oerlelijk lol. doe mij maar gewone nikes dan of veel beter met sporten asics

  • Vind het model en de kleuren niet mooi. Proberen ze hem aantrekkelijk te maken voor jongens en meisjes?

  • eeeeh, de kleuren zijn van de PS4 controller knoppen? En het model is Paul George zijn eigen schoen dus dat was waarchijnlijk ook niet erg betwistbaar ;)

  • Sorry dat ik hem niet mooi vind.

  • Het heeft wel iets, kleurencombinatie is ook wel goed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren