1. Rockstar stelt Red Dead Redemption 2 uit tot oktober

Rockstar stelt Red Dead Redemption 2 uit tot oktober

We zullen nog even moeten wachten op de release van Red Dead Redemption 2. Rockstar heeft woensdag namelijk aangekondigd dat de game is uitgesteld tot oktober.

In een bericht aan de fans verontschuldigt Rockstar zich voor de vertraging: "We bieden onze excuses aan iedereen aan die teleurgesteld is door dit uitstel. Hoewel we hadden gehoopt dat de game eerder uit kon komen, hebben we een beetje extra tijd nodig voor polish. We willen je oprecht bedanken voor je geduld en hopen dat wanneer je de game kunt spelen, je eens zal zijn dat het wachten het waard is geweest. In de tussentijd kun je deze screenshots van de game bekijken. We verheugen ons erop om in de komende weken meer informatie met jullie te delen."

Red Dead Redemption 2 verschijnt 26 oktober voor Xbox One en PlayStation 4. Van een eventuele pc-versie is momenteel nog een sprake. Vorige week hebben we alles wat we tot nu toe weten over de game voor je op een rijtje gezet. Gemist? Je leest hem hier terug.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

 • Nou Kaas…kom er maar in met je Q2!  Anyway dit lijkt mij wel de uiteindelijke datum. Precies zoals ik had voorspeld. Oktober is een perfect tijdstip.

 • Rockstar geef aub pas release periode aan wanneer je er 100 procent zeker van bent. Wordt steeds kariger dit voorjaar. En Ramirez ook komt deze niet in Q2 het maakt de Q2 van Nintendo echt niet beter

 • Butthurt.
  Jij moet ook geen huid verkopen voordat de beer geschoten is.
  Iedereen zag dit aankomen maar jij niet. Nu stelt heel Q1 en 2 een beetje teleur voor jou natuurlijk.  Maar het geeft niets. Van uitstel komt altijd een beter product.

 • Hey kiddo's.. ga ergens anders ruziemaken. Echt te kansloos dit met "zie je, ik had gelijk en jij lekker niet, nanaa!"  Anyway, dit is typisch Rockstar. Genoeg andere leuke games te doen!

 • Ach er zijn betere eerste 6 maanden geweest. Maar Shadow of the Colossus is voor mij een nieuwe game. God of War ga ik mij mee vermaken. Fc5 ook. Detroit werd bevestigd voor de lente. En ondanks de port dkctrf is voor mij persoonlijk een van de beste games ooit dus daar ga ik mij ook mee vermaken. En maybe een xbox voor sea of thieves en dan koop ik daar cuphead bij. En daarnaast heb ik ook nog andere liefdes dan alleen games. Kan ik daar meer geld in steken.

 • Het heeft weinig te maken met wie gelijk krijgt. Het was gewoon weer 1 van zijn onrealistische verwachtingen.  Meneer mag best zo nu en dan eens op zijn plek gezet worden. Dat voorkomt dat hij weer de deksel op zijn neus krijgt en een hele kanonnade begint over iets, in dit geval Rockstar.

 • Deze is inderdaad wel heel lekker (niet voor anderen die de game graag eerder wilden hebben, btw!). :)  Misschien dat hij nu leert (ik betwijfel het) dat hij vaak niet zo'n onrealistisch hoge verwachtingen moet hebben en bijbehorende ongegronde aannames beter achterwege kan laten.  Niks tegen Kaas persoonlijk, maar gewoon een wijze les! :D

 • Piet wat is er onrealistisch als de uitgever zelf zegt spring 2018 om de game te verwachten in die periode. Niet stom lullen. En Piet laat Nintendo nou eerst maar een game voor dit jaar aankondigen die van het zelfde kwalitatieve level is als rdr2 kom daarna bijdehand doen

 • Nou ze hadden er een maand geleden nog 1 uitgebracht. Je kunt niet elke maand feest hebben. Maargoed wat heeft Nintendo hier mee te maken? Dit gaat over RD.

 • Kaas heeft niks geleerd in de 10 jaar dat hij post op internet.

 • @Kaas
  Mission failed! :'D  Je weet dat dit soort games vaak uitgesteld worden. Leer van het verleden en baseer daar een realistisch idee op, zou ik zeggen.  En wat heeft Nintendo hier mee van doen? Daarnaast DENK IK (zo doe je dat dus) dat Nintenddo nog wel met wat leuke dingen komt voor in 2018 (even wachten op Directs en de E3 he ;)).  En weer zeer knap hoe je weet dat RDR2 wel zo'n hoog 'kwalitatief level' zal hebben. Wat dat in jou ogen dan ook mag zijn, aangezien je gisteren ook termen als 'sales', 'reviews', 'audience', etc. niet in de juiste context, in relatie tot 'hoge kwaliteit', wist te gebruiken. :)

 • Kunnen we gewoon niet weer zo'n nutteloze discussie gaan voeren? En als ik eerlijk mag zijn vind ik het ook wel ontzettend kansloos om Kaas hier al meteen uit te gaan lokken. Lekker kinderachtig hoor.

 • Port dkctrf?
  Sloeg je op je toetsenbord of wat is dit voor een afkorting?

 • Na ik haal liever hwde. Ik hoop eigenlijk ook dat SSBFWU ook naar de switch komt

 • Rwbk is ook uit frustratie ontstaan, of ni?  Donkey Kong Tropical Freeze

 • De game was al een keer uitgesteld namelijk naar Spring 2018. En zolang de uitgever niet zelf heeft gezegd dat de game is uitgesteld is de game niet uitgesteld dus realistisch te denken dat hij in spring 2018 uit zou komen. Van sommige partijen weet je dat hun games van zeer hoge kwaliteit gaan zijn. Zo weet je dat van bepaalde Nintendo eigen teams. Van Naughty Dog en van Rockstar weet je dat ook en ook van Blizzard weet je dat ook. Dus niet zo bijdehand doen. Van hoe kan je dat al weten of Rdr2 een goede game gaat worden

 • Kom op…gezien Rockstars geschiedenis had je toch ook wel zelf kunnen bedenken dat red dead nooit deze lente uit zou komen?  Ze hadden nog helemaal niets laten zien van de game op wat mooie filmpjes en screens na. Volgens mij nog niet eens gameplay beelden.

 • Ach nu heb ik mijn geld over voor andere dingen. En met de nieuwe Spiderman Rdr2 en TR en ik hoop Nintendo wordt het najaar weer wat vetter.

 • Alsof je iedere maand een nieuw spelletje moet spelen om jezelf te vermaken.
  Lees eens een goed boek.

 • Had deze game graag eerder willen spelen maar ik heb liever dat ze de game uitstellen als ze er zelf nog niet helemaal tevreden over zijn.
  Hoop wel dat 26 oktober de definitieve datum is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren