1. Een smidszoon zint op wraak in Kingdom Come: Deliverance - Trailer

Een smidszoon zint op wraak in Kingdom Come: Deliverance - Trailer

Er is een nieuwe trailer uitgebracht van Kingdom Come: Deliverance die zich op het verhaal van de game richt.

Henry, een zoon van een smid, reist door Bohemia nadat zijn hele dorp op brute wijze is uitgemoord. Hij zint op wraak. Kingdom Come probeert daarbij een zo realistisch mogelijke middeleeuwse setting weer te geven waarbij elke keuze van de speler effect heeft op hoe de wereld en haar inwoners op de speler reageren.

Kingdom Come: Deliverance had vorig jaar al moeten uitkomen, maar werd diverse malem uitgesteld. De game komt nu op 13 februari uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ziet er mooi uit echter was ik benieuwd of de game alleen maar in first person perspectief kan worden gespeeld.
  Bij een grote open wereld gaat mij dat naar verloop van tijd wat irriteren ben ik bang.

 • Alleen first person, dit omdat het "realistisch" moet zijn en blijven en aangezien je in het echt ook niet van af je schouder mee kan kijken word kingdom Come Deliverance first person only.

 • Dank voor je antwoord, misschien dat de pc modding community hier nog iets mee gaat doen.
  Ondanks dat het natuurlijk realistisch is geniet ik altijd erg van een thrid person mode op rustige momenten om van de verschillende omgevingen te genieten.

 • Na release zal er enige form van mod support zijn: https://steamcommunity.com/app/379430…  Dus dikke kans dat third person dan ook mogelijk is.  Heel benieuwd naar deze game. Al lijkt t geluid tijdens combat een beetje saai, want realistisch. Hopelijk wordt mod support gaandeweg volledig onder ondersteund. Met het oog op realisme die de game tracht na te streven zal het wel niet zo snel gebeuren, maar zou toch mooi zijn als ie t stokje van Skyrim kan overnemen.

 • Dit er zo goed uit. Deze game gaat 13 februari direct in mijn ps4 en komt er dan voorlopig niet meer uit voor een andere game

 • Was al op zoek naar een nieuwe game met open wereld en deze zal zeker in mijn collectie belanden.

 • Lijkt mij een tof en uniek spel!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren