1. Nieuwe Battle Royale-game aangekondigd door voormalige S.T.A.L.K.E.R.-ontwikkelaars

Nieuwe Battle Royale-game aangekondigd door voormalige S.T.A.L.K.E.R.-ontwikkelaars

Een nieuwe Battle Royale-game wordt ontwikkeld door Vostok Games en Focus Home Interactive en komt dit jaar. Het spel gaat Fear the Wolves heten.

Deze game is vandaag officieel aangekondigd tijdens het jaarlijkse event "Le What’s Next de Focus" in Parijs. De game belooft een originele insteek in het Battle Royale-genre aan te kunnen bieden. "Een intense en originele gamemodus brengt een nieuwe twist naar het genre" wordt er gesteld.

In het spel worden spelers als een team of individueel gedropt in een radioactieve omgeving. Specifiek wordt er op de site van Focus Home Interactive zelf gerefereerd naar Chernobyl. Om de eerste plaats te bemachtigen in deze Battle Royale-game moeten spelers meer doen dan vechten met medespelers. Ook zijn er bedreigingen door veranderlijke omgevingen en een dynamisch weersysteem.

Meer informatie over de game volgt binnenkort. Fear the Wolves moet dit jaar nog uitkomen voor pc, Xbox One en PS4 en komt eerst als Early Access-titel naar pc.

Volstok games is gevestigd in Oekraïne en bestaat uit meerdere ontwikkelaars die eerder aan de S.T.A.L.K.E.R.-games hebben gewerkt. De studio bracht in 2015 de mmo-fps Survarium uit, die zich nog steeds in Early Access bevindt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

 • 100 Spelers dus volgens de site. Zou het wel leuk worden als een game dat aantal eens verhoogt! Zal vast tegen een technisch limiet zitten..

 • Dat dacht ik eerst ook met 100 spelers maar dat werkt prima! Maargoed, hoe gek wil je het maken..200, 500…1000?

 • Denk dat het meer een psychologische grens is. Het 1 tegen 100 idee is uitdagend en te overzien, als je er 1 tegen 1000 van maakt begint het op een soort leaderboard te lijken waarbij de #1 worden voor het gros van de mensen niet meer binnen handbereik ligt.

 • Goed punt!

 • Zucht…Nog één.  Battle Royale is boring…Waar zijn de teamtactics, gunskills, communicatie die je terugvindt in 3v3, 4v4, 6v6, 8v8. Geen adrenalinerush, geen achterstand die je kan inhalen, geen T-bags en wraakmomenten, geen manieren om de tegenstander te outsmarten…NIKS…beetje campen en nog meer campen tot er 2 overblijven en dan in de rug schieten…  Kom niet af met PubG dit of Fortnite dat. Beetje in een huis campen is alles wat je moet doen daar. Battle Royale is een hype die snel mag sterven. Klinkt allemaal mooi in theorie, de praktijk is echter heel anders…

 • Hey pik, loop eens niet zo te huilen. Los van het feit dat al je 'argumenten' aangeven dat je nog te dom bent om te scheiten gaat het hier kennelijk om een game die jij niet leuk vindt. Nou, leuk, fijn voor je maar hou die onnozele mening lekker voor jezelf.

 • "Battle Royale is boring"  *ziet titel met Nieuwe Battle Royal-game*  *de wil om te reageren intensifies*

 • Ach kom, iedereen doet alsof battle royale de next big thing in gaming is terwijl natte verf zien opdrogen nog leuker is.  Battle royale is 2% skill, 2% tactiek en 96% geluk omdat de wapens die je wou rechts in het huis zijn en niet links, of dat je begint in het oog van de storm, of je begint met de dikke wapens en de anderen niet…Je snapt het wel…  Er zitten meer bugs in Fortnite en PubG dan in de hele regenwoud. Hitboxes die registereren met een shotgun van op sniperafstand en een halve meter rechts van de tegenstander? Kom kom…  RNG game is RNG game…leuk voor mensen die denken dat ze progressie maken in eender welke vorm van vaardigheden….  Mensen spelen dit omdat ze zuigen in Overwatch, Starcraft, Rainbox Six Siege, Titanfall, League of Legends, D1Trials, CS, Dota…. • Goed verhaal, je hebt gelijk, top.

 • Mensen spelen dit ondat ze wat anders willen dan Cod battlefield overwatch en dat soort geneuzel

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren