1. Xbox One krijgt accessoires gebaseerd op Sea of Thieves

Xbox One krijgt accessoires gebaseerd op Sea of Thieves

Er is een stel Sea of Thieves-accessoires voor Xbox One aangekondigd. Naast de eerder aangekondigde controller komt er ook een harde schijf voor Xbox One en een oplaadstand voor Xbox Pro- en Xbox One-controllers.

De speciale Sea of Thieves-controller was al eerder aangekondigd, maar is nu goed te zien op de foto. Daranaast komt er een 2TB harde schijf uit. Deze externe harde schijf heeft de kleuren en het logo van Sea of Thieves en wordt via USB 3.0 met het systeem verbonden. Er zit ook een maand gratis Xbox Game Pass bij.

Het laadstation voor controllers spreekt voor zich. Een Nederlandse release voor de harde schijf is nog niet aangekondigd, het oplaadstation en de controller moeten allen rond de release van de game beschikbaar komen. Sea of Thieves is vanaf 20 maart verkrijgbaar voor pc en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.