1. Nieuwe Metal Gear Surive-bèta ook op pc te spelen

Nieuwe Metal Gear Surive-bèta ook op pc te spelen

Op 15 februari gaat de volgende Metal Gear Survive-bèta van start. Ook pc-gamers kunnen er deze keer mee aan de slag.

Van 15 tot 18 februrari is er weer een bèta voor Metal Gear Survive. Een maand geleden was er ook een bèta, maar die was alleen toegankelijk voor spelers op PlayStation 4 of Xbox One. Deze keer kunnen spelers op Steam ook aan de slag. Dat laat Konami weten op de website .

Net als de vorige keer krijgen deelnemers een Fox Hound-nameplate, een Metal Gear REX-hoofd en een bandana voor het volledige spel. De missies zijn gelijk aan die in de vorige bèta maar er zijn wel nieuwe dagelijkse missies.

Verder meldt Konami dat gamers die Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain hebben gespeeld cosmetische voorwerpen als een ooglapje en een Metal Gear RAY-hoofd krijgen in de volledige versie van Metal Gear Survive. Hiervoor moeten spelers akkoord zijn gegaan met de voorwaarden van The Phantom Pain.

In onze preview laat Jacco weten dat het spel "leuker dan je denkt" is. Zoals de titel suggereert is het zaak te overleven. Hiervoor moet de basis verdedigd worden, maar moeten spelers ook grondstoffen verzamelen en er zuinig mee omgaan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!