Monster Hunter: World tikt de 6 miljoen aan

Nieuws | -

Monster Hunter: World is wereldwijd 6 miljoen keer is verscheept, zo kondigt Capcom aan in een persbericht. Drie dagen na de release van de game had Capcom nog aangekondigd dat ze 5 miljoen exemplaren hadden verscheept.

Monster Hunter: World heeft uit alle Capcom-titels het snelst de 6 miljoen aangetikt. Het aantal verscheepte kopieën is inclusief alle digitale downloads. Zo valt te lezen in een persbericht op Capcom Investors Relations-website.

Uit de laatste cijfers van Media Create valt te lezen dat 1,591,356 kopieën bestemd waren voor de Japanse markt.

Capcom heeft in hetzelfde persbericht bekendgemaakt dat een nieuwe update wordt doorgevoerd. Op de PS4 is dit versienummer 1.05 en op Xbox One is dit 1.0.0.10. Alle veranderingen zijn hier te lezen.

Daarnaast wordt de eerdere Horizon Zero Dawn crossover-quest vervolgd. Met deze quest kunnen de benodigde materialen worden verzameld waarmee de armor en boog van Aloy kunnen worden gemaakt. Deze quest is exclusief beschikbaar voor de PS4.

Monster Hunter: World verscheen 26 januari voor de PS4 en Xbox One. Een versie voor de pc is deze herfst beschikbaar. In onze review lees je waarom we deze game aan alle soort gamers aanbevelen.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.