Atari laat meer weten over RollerCoaster Tycoon voor Switch

Nieuws | -

Atari maakt meer bekend over de aankomende Switch-versie van RollerCoaster Tycoon.

Eind januari begon Atari een crowdfundingcampagne voor een Switch-versie van Roller Coaster Tycoon. Toentertijd was enkel bekend dat de game in ieder geval een Tycoon Career Mode gaat krijgen, waarbij spelers een zo groot mogelijk pretpark moeten bouwen en managen terwijl er gelet moet worden op de financiën. Tevens krijgen spelers te maken met verschillende scenario's en wordt Sandbox Mode beschikbaar, waarin spelers met alle middelen uit het spel hun eigen gang kunnen gaan.

Nu zijn er meer details bekend over het spel. Naast de drie gamemodi zullen er zeven soorten volledig aanpasbare achtbanen en ruim vijftig kleuren om ze naar eigen smaak te verven. De verschillende achtbanen zijn Hout, Staal, Gevleugeld, Hyper, Omgekeerd, Duik en Versneller. Ook krijgen ze allemaal een Ride Cam om een goed te kijken hoe goed de bezoekers zich vermaken.

Verder zijn er vier gebieden die allemaal gevormd kunnen worden door de spelers. De Alpen, een oase, een canyon en een tropisch gebied. Tenslotte zijn er meer dan 120 ritjes, restaurants, winkels en dergelijke om het park mee te vullen. Op de website zijn nog meer details te vinden.

Atari heeft aangegeven de Switch-versie van RollerCoaster Tycoon nog in 2018 uit te willen brengen.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.