1. Mysterie in Shadow of the Colossus ontrafeld

Mysterie in Shadow of the Colossus ontrafeld

Een paar dagen na release hebben spelers het geheim achter de Enlightenments in Shadow of the Colossus ontrafeld.

De nieuwe remake van Shadow of the Colossus voegde een nieuwe collectible tpe aan de klassieker waar spelers naar verwijzen als Golden Coins of Enlightenments. Het spel kwam deze week uit en spelers hebben het mysterie nu al opgelost.

In totaal zijn er 79 munten te vinden over de hele wereld. Een YouTuber met nickname PS4Trophies heeft ze allemaal gevonden en ontdekte wat de beloning daarvoor is.
De volgende informatie kan als een spoiler beschouwd worden.

Als alle munten verzameld zijn moeten spelers terug naar de tempel waar het spel begon. Daar kan een deur geopend worden die leidt naar een ondergronds gebied. Als beloning verkrijgen ze de Sword of Dormin, een zwaard dat omhuld wordt door een zwarte schaduw. Deze verhoogt schade aanzienlijk, maar in ruil daarvoor verlaagt de mate waarin health terugkomt. Ook verandert het wapen van kleur als het in de buurt van een Colossus komt.

Shadow of the Colossus is een remake van een oude klassieker voor de PlayStation 2. Ook de remake wordt geprezen en in onze review schreef Derek: "Shadow of the Colossus creëert met overgave dezelfde magische momenten als het origineel. De mysterieuze sfeer speelt in op de emoties, de strijd met de indrukwekkend kolossen zien er beter uit dan ooit en de prachtige omgevingen maken je dankbaar voor de uitgebreide fotomodus."

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren